O concurenta "Magic Taxi" paraseste competitia

Facebook Twitter Comenteaza
O concurenta

Andreea - una din concurentele competitiei "Magic Taxi" difuzata la Kanal D - a fost descalificata. Cauza este starea de sanatate a acesteia, care s-a agravat in ultimele zile. Problemele ei au inceput sa se faca simtite inca de la sfarsitul saptamanii trecute, cand a depus mai mult efort, acuzand dureri mari de spate.

Echipa de productie a apelat la interventia unui specialist, care i-a recomandat repaos total si i-a prescris tratament medicamentos. Dupa ce a fost atent supravegheata timp de cateva zile, organizatorii au decis ca e mai bine pentru ea sa paraseasca acest concurs.
Andreea spune ca a mai avut dureri de coloana si alta data, inainte de intrare in competitie, dar nu a dat prea mare importanta acestor dureri.

Pentru ca echipa sa nu ramana incompleta, sambata - la seara  eliminarilor, o alta persoana va intra in casa "Magic Taxi", in locul Andreei. Concurentii vor alege dintre semifinaliste concursului, pe cea pe care o doresc in casa, alaturi de ei. Pana sambata, formula continua cu 14 concurenti, urmand ca cineva sa li se alature.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dumitrescu Florica pe 17 Iul 2008, 12:22
    Magic taxi - adresa de contact

    Deoarece nu am gasit pe internet cum pot lua contact cu postul TV Kanal D sau cu emisiunea Magic taxi, va rog pe Dvs. sa-mo dati adresa de mail a celor de mai sus. Prin telefon a f.greu de gasit linia libera. Cu multumiri

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod