NOUL SEZON AL SERIALULUI SOȚIA PERFECTĂ NE DEZVĂLUIE CE PAS IMPORTANT VA FACE ALICIA FLORRICK

Sezonul 5, în premieră la Diva Universal din 19 ianuarie 2014, ora 21:00.
A cincea serie a producţiei Soția perfectă, care va avea premiera duminică, 19 ianuarie 2014, la ora 21:00, numai la Diva Universal, reia povestea avocatei Alicia Florrick (Julianna Margulies) exact de unde a rămas la finalul sezonului anterior: Alicia şi Cary (Matt Czuchry) decid să părăsească Lockhart/Gardner, pentru a-şi forma propria firmă de avocatură. Dar plecarea nu este deloc uşoară. Asociaţii din al patrulea an stau cu gândul la bonusurile pe care nu vor să le piardă plecând prea devreme, David Lee (Zach Grenier) suspectează ceva şi începe să pună întrebări, iar Diane (Christine Baranski) îşi dă seama că drumul spre scaunul de judecător la Curtea Supremă este mai plin de pericole decât credea.
 
În paralel, noul guvernator, Peter Florrick (Chris Noth), continuă colaborarea lui Eli (Alan Cumming), iar cei doi au probleme o dată cu intrarea în scenă a atrăgătoarei Marilyn Garbanza (Melissa George).  Plecarea avocaţilor conduşi de Alicia şi Cary provoacă un val seismic în firma de avocatură, iar cei dintâi descoperă că a-ţi înfiinţa propria firmă presupune dificultăţi legate de birouri, costuri, angajaţi şi posibilia pierdere a unor clienţi.
 
Soția perfectă (The Good Wife) o are ca protagonistă pe câștigătoarea premiilor Emmy și Globul de Aur, Julianna Margulies, în rolul Aliciei Florrick, soție și mamă care se străduiește să mențină controlul asupra vieții personale și profesionale, după ce soțul ei, Peter, a fost implicat într-un scandal sexual și de corupție publică.
 
Distribuția:
 
Alicia Florrick………………………………..Julianna Margulies
Cary Agos………………………………………….Matt Czuchry
Kalinda Sharma………………………………….Archie Panjabi
Josh Charles ………………………………………Will Gardner
Diane Lockhart………………………………Christine Baranski
Eli Gold……………………………………………Alan Cumming
Peter Florrick………………………………….………Chris Noth
Grace Florrick………………………..…………Makenzie Vega
Zach Florrick……………………………………Graham Phillips
Jackie Florrick……………………………………Mary Beth Peil
 
Serialul Soția perfectă a fost nominalizat la trei categoriiimportante ale premiilor Globurile de Aur, care vor fi decernate la Los Angeles, pe 12 ianuarie 2014: Cel mai bun serial TV (dramă), Julianna Margulies, interpreta Aliciei Florrick, candidează la Globul de Aur pentru Cea mai bună actriță într-un serial TV (dramă), iar rolul avocatului Will Gardner din Soția perfectă i-a adus actorului Josh Charles o nominalizare la categoria Cel mai bun actor într-un rol secundar într-un serial TV (dramă).
 
Nu pierdeți primul episod din Soția perfectă, sezonul 4, în premieră duminică, 19 ianuarie 2014, ora 21:00, numai la DIVA UNIVERSAL! Serialul va fi difuzat duminica, la ora 21:00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod