NOUA SERIE SĂPTĂMÂNALĂ FAMOUSLY SINGLE ARE PREMIERA VINERI, 24 IUNIE, NUMAI LA E!

Opt vedete trec, sub acelaşi acoperiş din Los Angeles, printr-o detoxifiere sentimentală şi îşi analizează împreună problemele amoroase. Cei opt renunţă la statutul de celebrităţi şi trec prin exerciţii şi provocări menite să le dezvăluie cele mai personale experienţe, desprinse parcă din paginile tabloidelor.
Celebritatea aduce cu ea o mulţime de beneficii, dar garanţia iubirii adevărate nu este unul dintre acestea. De-a lungul sezonului, vedetele vor face exerciţii interesante şi distractive alături de Dr. Darcy Sterling, expertă în relaţii. Dr. Darcy are 20 de ani de experienţă în domeniu şi le-a văzut şi auzit pe toate şi îi va ghida pe cei opt de-a lungul procesului intens în cursul căruia îşi vor examina - în grup şi individual - felul în care se raportează la dragoste. Forţaţi să iasă proactiv la întâlniri, membrii grupului caută dragostea în cluburi, baruri, hot spot-uri turistice şi chiar printre ei. În casa vedetelor, se întâmplă lucruri neaşteptate, se nasc fulmimant sentimente şi se formează legături sentimentale.

Cele opt vedete îşi descriu problemele amoroase:

Pauly D este un DJ cunoscut pe plan internaţional, dar e celebru datorită apariţiei sale în reality-show-ul Jersey Shore.
„Am reputaţie de afemeiat, după ce m-am cuplat cu atâtea femei. Dar caut pe cineva cu care să împart totul. Toată lumea mi-a spus că nu trebuie să caut, că cea potrivită o să vină ea la mine, dar nu a venit, deci e clar că fac ceva greşit”, spune el.

Brandi Glanville este celebră graţie rolului ei incendiar în The Real Housewives of Beverly Hills. Recent divorţată de soţul ei din ultimii 13 years, Brandi spune: „Sunt singură pentru că am tendinţa de a-mi sabota relaţiile când devin câtuşi de puţin suspicioasă. Doar un procent foarte mic de bărbaţi pot fi fideli”.

Willis McGahee este un fost jucător NFL, care s-a săturat de zvonurile legate de noile lui cuceriri. Pe lângă cariera de fotbalist profesionist lungă de 10 ani, are 8 copii cu 7 femei diferite.
„Când ies dintr-o relaţie e, de obicei, pentru că mi-am înşelat partenera în trecut. Trecutul te ajunge din urmă. Făcând parte din NFL, femeile îmi fac mereu avansuri”, spune el.

Aubrey O’Day este o cântăreaţă celebră, care a participat la Making the Band şi fostă membră a trupei Danity Kane. „Habar nu am cum să găsesc dragostea adevărată, văd toate semnalele de alarmă într-o relaţie, apoi la finalul ei spun «Ce naiba s-a întâmplat, ştiam că aşa o să se termine, de ce mi-am făcut singură asta?»”, explică ea.

Josh Murray nu a descoperit, din nefericire, iubirea adevărată, după ce a câştigat The Bachelorette. „Nu am avut multe relaţii din liceu încoace. Sunt destul de pretenţios”, spune el.

Jessica White este un supermodel care a apărut în paginile revistelor Sports Illustrated, GQ şi Vogue şi care a purtat celebrele aripi ale îngerilor Victoria’s Secret.
Ţigancă auto-proclamată, Jessica s-a iubit cu mulţi bărbaţi celebri şi spune „Am o fobie față de relaţiile care ajung la doi ani şi trebuie să treacă la stadiul următor. Aşa că, după doi ani, îmi fac bagajele şi plec dracului de acolo”.

Calum Best este un model, vedetă TV şi antreprenor londonez. Calum vrea să scape de relaţiile cu fete petrecăreţe şi spune: „Timp de ani buni am fost cunoscut drept un afemeiat, iar după o vreme reputaţia asta mi-o lua înainte. Nu mi-a mai plăcut, pe măsură ce m-am maturizat. Acum caut o relaţie serioasă”.

Somaya Reece este o cântăreaţă latino cunoscută de la Love & Hip Hop Hollywood (VH1), care a ajuns în paginile ziarelor din cauza unei relaţii cu un bărbat care se iubea cu mai multe femei în acelaşi timp.
„Oricui îi este greu să iasă la întâlniri, dar după ce devii celebră e şi mai greu”, explică ea.

Famously Single este produsă de Irwin Entertainment, producători executivi fiind John Irwin, Damian Sullivan şi Alex Weresow, iar co-producători executivi fiind Casey Spira şi Krista Chael.

Nu e uşor să fii celebru. Este şi mai greu să găseşti dragostea când eşti vedetă. Famously Single are premiera vineri, 24 iunie, la ora 22:00, doar la E!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod