NATALIA GORDIENKO ne promite o vara sexy pe ritmuri de cabaret

Natalia Gordienko este cea mai fresh aparitie din muzica romaneasca, cu un look sexy si feminin ce aminteste de divele hollywoodiene.

Cu un background muzical solid, absolvind Conservatorul si lectii de canto si pian, Natalia este foarte cunoscuta in Republica Moldova, fiind unul dintre cei mai cautati si iubiti artisti. Natalia este un artist versatil, asa ca dupa mai multe proiecte pe termen scurt, pe diverse genuri, a decis ca este timpul pentru o schimbare, asa ca a inceput o colaborare pe termen lung cu echipa FLY RECORDS.

“Summertime” este noul sau single, o productie realizata in studioul baietilor de la FLY PROJECT: “Pe baietii de la FLY PROJECT ii stiam de cativa ani, ne-am intalnit la numeroase concerte in Republica Moldova si Rusia. Colaboarea a venit firesc, pentru ca am avut aceeasi viziune pentru proiectul meu: o piesa pop, cu accente usoare de cabaret care sa dea piesei un aer aparte, fresh. Si piesa si videoclipul au un aer foarte french, adica “Summertime”.

Videoclipul piesei “Summertime” a fost filmat pe Riviera Franceza de o echipa de productie din Ucraina, specializata in filmele de lung metraj. In videoclip, Natalia este o “Cenuseareasa" moderna, o cantareata de care se indragosteste un domn frumos si bogat. Impreuna, cei doi trec prin numeroase peripetii, toate intr-un decor de vis, care scoate in evidenta frumusetea naturala a Nataliei.
Asa ca pregatiti-va pentru o vara pe ritmuri de cabaret cu frumoasa Natalia Gordienko, pe ritmurile piesei “Summertime”!


Video: https://www.youtube.com/watch?v=btaeYmdO-vg&feature=youtu.be

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod