MTV te trimite la concertele Snoop Dogg din Bucuresti si Sofia

Facebook Twitter Comenteaza
MTV te trimite la concertele Snoop Dogg din Bucuresti si Sofia

La mai putin de doua saptamani de la concertul lui Snoop Dogg din Bucuresti, MTV cheama la concurs toti fanii controversatului rapper. Pana pe 12 septembrie 2008, telespectatorii MTV pot castiga invitatii la concertul lui Snoop din Bucuresti, de pe 19 septembrie 2008, albume ale artistului si, marele premiu, o excursie la Sofia pentru a fi martori la concertul rapper-ului din Bulgaria.

Participantii trebuie sa urmareasca MTV News, de luni pana vineri, de la ora 16.00, si sa raspunda corect pe www.mtv.ro la intrebarea zilei.
In fiecare zi, primii patru participanti vor primi cate o invitatie la concertul lui Snoop Dogg de la Arenele Romane din Bucuresti, iar urmatorii patru, cel mai nou album al rapper-ului. Toti concurentii vor fi inscrisi automat la tragerea la sorti pentru castigarea marelui premiu: o invitatie de 2 persoane la concertul Snoop Dogg, ce va avea loc pe 18 septembrie 2008, la Sofia, incluzand costurile de transport si cazare.

Castigatorii vor fi stabiliti in ziua urmatoare, la ora 12.00, in functie de rapiditatea accesarii site-ului www.mtv.ro si de corectitudinea raspunsului.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod