Morandi, in concert la Belgrad

Facebook Twitter Comenteaza
Dupa concertele pe care le-au sustinut la Moscova si Chisinau, trupa Morandi a concertat recent la Belgrad. Randi, unul dintre membrii trupei, a fost foarte incantat de acest oras, dar si de atmosfera de la concert. "La Belgrad am ajuns seara tarziu si ne-am dus direct la hotel sa ne odihnim. A doua zi am participat la o conferinta de presa organizata de promoter si dupa am avut timp sa ne plimbam prin Belgrad. Am fost uimiti de cat de mult seamana cu Bucurestiul. Seara am sustinut primul concert in club si a fost grozav! Toata trupa a fost in forma si spectacolul a iesit extraordinar.
A doua zi am participat la doua emisiuni televizate si la o emisiune difuzata pe un post local de radio si dupa am fost intr-un mall din Belgrad unde am facut niste cumparaturi. Asta pentru ca ne-am molipsit de la dansatoarele noastre". Urmatorul concert in strainatate a trupei Morandi va avea loc pe 12 aprilie, la Madrid.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Denisa pe 19 Aug 2009, 21:44
    denisa

    da,daaaa! sigur ca tu esti? Atunci spune-mi cum se numeste parfumul lui preferat? Sau nu! mai bine spune-ne ceva mai...intim? ce prezervative foloseste? =))

    0
    0

  • alina pe 18 Mar 2008, 20:42
    iubita lui Randy

    super tare nu am cuvinte macar Randyy vaiiii e de nedescris asa k fetelor nu va faceti iluzii k nu puteti . Eu sunt iubita lui.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod