Mirela Stelea a făcut înconjurul lumii pentru noua colecție! A fotografiat-o în 12 orașe!

Mirela Stelea revine în lumea modei lansând o nouă colecție vestimentară. Designerul face un pas înainte în carieră și propune o linie pret-a-porter de lux intitulată FWD, pentru care a realizat o ședintă foto de excepție. Ținând cont de diversitatea pieselor vestimentare, un adevărat experiment stilistic, au fost alese 12 orașe din întreaga lume ca și cadru pentru spectaculoasele instantanee.
Mirela Stelea deschide noi drumuri stilistice prin creații unicat: rochii de cocktail, salopete, deux-piece-uri, trenchuri, body-uri și taioare, din materiale precum dantelă, triplu voal, materiale paietate, mătase, tulle, în nuanțe reci, neutre precum negru, auriu, argintiu, nude, gri, bej.

Ședința foto îmbie provitorul la o călătorie de 50.000 de kilometri în jurul mapamondului, intenția designerului fiind aceea de a sublinia versatilitatea pieselor vestimentare ce alcătuiesc colecția capsulă. Piesele vestimentare sunt puse în valoare având ca fundal cadre landmark din orașe precum Paris, Londra, Bejing, Kuala Lumpur, Monte Carlo, Rio de Janeiro, Tokyo, Dubai, Cairo, Roma, Sydney și New York.

Piesele noii colecții sunt diverse: Paris –body cu pantaloni scurți din material paietat și tulle și jacketă stil frac din material paietat, Londra – rochiță cu guler tip Peter Pan, din dantelă albă aplicată pe material metalizat auriu, Beijing – rochie-trench combo din material paietat, Kuala Lumpur – rochie cu corset din dantelă fină aplicată pe material metalizat argintiu, Monte Carlo – deux piece format din pantaloni bufanți cu talie înaltă, taior trei sferturi și un corset din dantelă argintie aplicată pe tulle negru, Rio de Janeiro – rochie de cocktail asimetrică din tulle metalizat cu aplicații de paiete, Tokyo – rochie tip clepsidră din triplu voal cu dantelă cașmir brodată manual, Dubai – salopetă din mătase naturală și corset din dantelă, Cairo – deux-piece din material perforat aplicat pe tulle în nuanță aurie și corset din tulle auriu, Roma – rochie de Red Caret din suprapuneri de tulle auriu cu argintiu, Sydney – rochie de cocktail din tule cu corset din plasă argintie aplicată pe tulle nude, New York – rochie scurtă tip tutu din tulle negru și nude cu broderie din dantelă cusută manual.

Ședința foto semnată de Corina Olaru este elaborată și a presupus folosirea de proiecții, un concept nou pentru campaniile Mirelei Stelea.
Designerul a ales-o ca model pe Alexandra Urs de la MRA Models, de make-up s-a ocupat Alina Brăilescu, iar hairstylingul poartă amprenta celebrei Geta Voinea. “Mi-am dorit să mă joc cu materialele, să creez orice îmi vine în minte. Avem piese vestimentare diverse, de la salopete și deux-piece-uri până la trenchuri și rochii cu aplicații delicate de dantelă. Am plasat această diversitate în 12 orașe din lume, fiecare unic in felul lui. Sunt locuri superbe care oferă un sentiment aparte când privești creațiile vestimentare”, declară Mirela Stelea.

Odată cu lansarea colecției FWD, Mirela Stelea se redefinește și se repoziționează ca designer vizând extinderea brandului pe piețele internaționale din Italia, Germania și Marea Britanie.
În același timp, designerul își continuă activitatea inclusiv în Dubai, unde creațiile de cocktail și ceremony se bucură de mare succes.
Mirela Stelea a lansat în ultimii doi ani șase colecții vestimntare: două linii Cruise, fotografiate pe un iaht și pe un vas de croazieră în Dubai, o colecție de salopete fotografiată într-un avion privat, două linii de cocktail puse în valoare prin ședințe foto realizate în Palatul Cesianu-Racoviță și într-un showroom de mașini vintage, precum și o colecție tip Little Black Dress care a redefinit eleganța rochie de bază din orice garderobă feminină.

Mirela Stelea este singurul designer român care a participat la Dubai Fashion Week, a luat parte la târguri de modă din Paris, Barcelona și Dubai, iar colecția ei de salopete a fost subiectul unui articol în Vogue Italia.

Noua colecție FWD by Mirela Stelea este disponibilă, începând din această săptămână, la shoowroom-ul designerului din Strada Brazilia 52, București.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod