Mircea Badea, plin de nervi: Ce-a păţit când a vrut să-l înregistreze la Primărie pe "Vasilică 2014"

După ce Carmen Brumă a insistat, realizatorul TV s-a dus să-l înscrie pe fiul lui nou-născut la Primărie. Acolo, însă, a avut parte de tot ce urăşte el mai mult.

Badea a dat peste o coadă imensă, apoi funcţionara de la ghişeu a plecat. Revoltat, realizatorul a promis că va povesti toată păţania, pe îndelete, în emisiunea de miercuri seară.

Până atunci, el a făcut un "promo" promiţător pe pagina lui de Facebook. "Sunt la primărie să-l înscriu pe Vasilică 2014. Asta pentru că insistă mama lui. Din partea mea, statul mă putea pupa în fund. Aşa că stau la o coadă uriaşă, iar doamna «in charge» tocmai ne-a anunţat că revine în juma de oră.

Hai că avem diseară de înjurat japiţe «în slujba cetăţeanului»", a scris Mircea Badea, foarte nervos.

Realizatorul a revenit apoi cu o precizare, pentru amicii virtuali care îl îndemnau să se calmeze şi să accepte situaţia: "UPDATE: Hai că am rezolvat!".

Mircea Badea şi Carmen Brumă au devenit părinţi în urmă cu două săptămâni, când prezentatoarea TV a adus pe lume un băieţel, pe nume Vlad.

 

Citește și: Un tătic model: Mircea Badea, la plimbare în parc cu fiul său

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod