Miley Cyrus pune cartile pe masa in primul documentar despre viata si evolutia ei: “The Movement”

Miley Cyrus are o viata tumultoasa si nimeni nu poate nega acest lucru. Schimbarea coafurii, duetul si dansul lasciv cu Robin Thicke, pe scena MTV Video Music Awards, aparitia indrazneata in videoclipul "Wrecking Ball" sunt doar cateva elemente care au marcat transformarea ingenuei Hannah Montana, in tanara rebela de astazi.
Documentarul "Miley - The Movement" va avea premiera pe 2 octombrie 2013 la orele 22:00 in Statele Unite. Miley Cyrus isi va prezenta in cele 60 de minute  atat viata personala, cat si ceea ce i s-a intamplat pe plan profesional, in ultima perioada.  

"Miley-The Movement" va fi lansat si pe canalele MTV din intreaga lume si va cuprinde aceleasi linii ca documentarele lansate de catre Lady Gaga sau Demi Lovato.  Transformarile  fizice ale artistei vin sa sustina schimbarile in plan muzical si contribuie la evidentierea unei alte directii.  
 
 

"Miley -The Movement" va evidentia in cel mai sincer mod actiunile in care a fost implicata artista si explicatiile sale referitoare la modul in care si-a gestionat cariera.  De altfel, Miley Cyrus va lansa album Bangerz pe 8 octombrie 2013.
 
 
 
Albumul va contine 13 piese, printre care si single-urile "We can't stop" si "Wrecking ball", piese cu care Miley a reusit sa-si asigure 2 recorduri VEVO.
 
 

 


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod