Mihaela Rădulescu şi-a adus iubitul austriac la "Românii au talent"

Vedeta se pregătește pentru un nou sezon al show-ului transmis de Pro TV. Ea a dezvăluit că la filmări a fost prezent și partenerul său, Felix Baumgartner.
Mihaela Rădulescu, care va face parte din juriu, s-a declarat mulţumită de rezultat: "E ziua aceea, știti voi, cu cheful cel mai redus de muncă, pentru că toată lumea e cu gândul la weekend. Păi, să-l umplem cu folos, zic - sport, activități de care ne era dor, musai în aer liber, familie de vizitat sau de ținut de vorbă pe facetime, dacă sunteți departe, prieteni de-ăia buni și relaxa(n)ți:)) , muzica ce vă încarcă cel mai bine, curățenie în casă, mâncat lejer și sănătos...
și adapați voi, mai departe. Iar spre seară, pe la 20.30, stați cu un ochi și pe Pro TV, la <<Românii au talent>>, pentru că începem spectacolul emoțiilor și talentelor românești"
, a scris ea pe Facebook.

Mihaela a adăugat că va privi şi ea cu interes emisiunea, pentru a vedea rezultatul selecţiei de la montaj, după o sumedenie de momente interesante: "Nu-mi place să mă uit la mine, la TV, dar în seara asta n-o să am încotro, că-s curioasă ce-a rămas la montaj din toată nebunia preselecțiilor.
Și mă voi uita la Smiley, la Pavel Bartoș, la Andi Moisescu, La Bebe Cotimanis, la Andra Music și la concurentii care mi-au ramas in suflet. Ne auzim după, ca să-mi spuneţi ceva impresii."

"Poza cu Felix e pentru că... la multe dintre preselecții era atât de tare în capul meu, încât aproape că a făcut și el parte din juriu-după cum se va vedea în câteva momente din emisiune", a încheiat ea.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mari pe 19 Mar 2015, 09:07
    buna ziua

    Nu am nimic cu Mihaela,dar un lucru vreau s-ai amintesc!nu toti oameni au posibilitatea de a merge la sala!daca uni oameni sunt grasi poate au prob. de sanatate!Ea stie ca an alte tari nu se fac discriminari.....toti lucreza la un loc si comunica civilizat!mult noroc ai doresc la emisiunea respectiva!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod