Mihaela Rădulescu, scandal cu un ziar austriac care a numit-o "Bătrâna"

Vedeta susține că o publicație din Salzburg i-a adus atingere imaginii ei și a iubitului ei, Felix Baumgartner, după ce acesta a fost ținta unei glume proaste.

"O scrisoare deschisă pentru anumiți jurnaliști austrieci. Și o veche zicală de la bunica mea: nu poți să numești bătrână o femeie, până nu ți-ai rupt dinții mușcând-o de fund. Așa că mai bine pupați-mi fundul sexy", a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook, invitâdu-i pe amicii ei virtuali să citească un articol în care îl atacă dur pe jurnalistul care a scris despre Baumgartner.

"Știu ce este scandalul, am avut de-a face cu el timp de 25 de ani, ca vedetă TV.

Dar, în țara mea, unde totul este legat de competitori, de denigrarea cuiva cunoscut pentru a face pe place unor oameni sau pentru a vinde niște ziare proaste. Aici, în Austria, sunt doar iubita lui Felix Baumgartner și când spuneți prostii despre mine, fără nici un motiv, vreți doar să îl răniți pe Felix (...). Dacă îți insultați pe el sau pe iubita lui sau familia, în propria lui țară, poate următoare mișcare logică a lui Felix ar fi să nu mai participe la nici un eveniment în Austria.
Și o să rămâneți cu femeia cu barbă (n.r. - Conchita Wurst), care a un supererou național austriac, nu cu bărbați adevărați, care își riscă viața să obțină recorduri mondiale și să pună Austra pe harta bărbaților puternici, frumoși, adevărați. (...)"
, a scris vedeta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod