Mihaela Rădulescu râde de cei care o vor să o despartă de iubitul austriac: "A aflat că nu vin de la mănăstire"


Vedeta le-a dat replica, pe Facebook, celor care prevăd că relaţia ei cu Felix Baumgartner se va încheia repede.
Într-un mesaj postat pe pagina sa, Mihaela Rădulescu se amuză că anumite persoane cred că îl pot determina pe iubitul ei celebru să se despartă de ea. "Unii încă-i mai trimit poze şi diverse idei lui Felix, pe mesageria privată, crezând că.... - pe bune, chiar nu ştiu ce cred, săracii - ... În fine, e unul care insistă dramatic, ba o poză cu mine şi cu Chişu în pat (mai, omule, aia e o secvenţă din filmul "Selfie", l-am şi vizionat împreună), ba o poză cu Dani - vezi că Felix a aflat că nu vin de la mănăstire şi am avut un iubit înaintea lui :)...", a scris vedeta.

Ea a povestit, în aceeaşi notă, că se poate şi mai rău de atât, dând asigurări că toate eforturile de a o despărţi de paraşutistul spaţial sunt zadarnice.
"Ultimul cu care încearcă el, săracul, să-l convingă pe Felix că... e ceva grav :)))), e dragul de Gigi - îmbrăţişarea aia straşnică, cu pupătura, la conferinţa de presa Wings For Life... Ce facem?! Cum îi explicăm ăstuia şi muierilor care încearcă şi mai abitir la bietul om în mesagerie, că râdem de ne prăpădim şi că mi le arată pe toate?! :))))."

La final, Mihaela le sugerează celor care nu o suportă să se organizeze: "Dacă mai sunteţi, io zic să faceţi un grup. Grupul celor care încearcă să ne despartă. E militant, are miza şi e atât de... provocator pentru vieţile voastre", le-a propus Mihaela Rădulescu.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod