Mihaela Rădulescu, enervată de un ziar

Vedeta a avut mai multe conflicte cu presa din România. După o perioadă de "armistițiu", ea a luat din nou poziție împotriva unor informații difuzate de ziare în ultima vreme.
Totul a pornit de la transportul de ajutoare cu care Mihaela Rădulescu a venit din Monaco în România. Gestul ei a fost prezentat greșit în presa locală din județul Hunedoara, unde au apărut informaţii că Mihaela ar fi venit cu... 24 de kilograme de ajutoare.

Acest lucru care a deranjat-o pe vedeta TV. "Ultima dezamăgire despre "presă" - ziarul "Hunedoreanul" scrie o tâmpenie și o mai preiau și alții - cică am fost la un Centru de copii din Petroșani cu 24 de kg de ajutoare.
Fraților, cât de neprofesioniști și superficiali mai puteți fi?! Eram un grup din Monaco, de 24 de persoane, care am adus o tonă de ajutoare la Centrul "Salvați copiii" din Petrila. Să vă fie rușine, sincer..."
, a scris ea pe pagina de Facebook.

La câteva ore a revenit pe pagina de socializare şi cu câteva fotografii din timpul vizitei ei şi cu o postare ironică: "Ca să înțeleagă și "ziariștii" de la Hunedoreanul - în imaginile alăturate aveți 24 de kg de monegashsti, veniți cu niște cutii goale, să petreacă un weekend de vis în stațiunea de 5 stele, Petrila! Mihaela Rădulescu i-a prostit să bată drumul până acolo, iar cutiile goale au fost aduse spre a lua de la copii săraci și orfani tot ce le prisosește, pentru că ultima fitză a copiilor din Monaco e să ia de la săraci și să țină pentru ei.
E clar, nu ?!"
, a precizat Mihaela Rădulescu.

Stabilită de mai mulţi ani în Principat, Mihaela Rădulescu (44 de ani) a reuşit să convingă mai mulţi elevi de la şcoala la care învaţă fiul său, Ayan (9 ani), să vină în România, mai exact la Petrila, cu donaţii, notează ziarul Libertatea. "Ideea a pornit de la faptul că am vrut să-i conving pe reprezentanţii şcolii de la Monaco, unde învaţă şi copilul meu, să nu mai mergem atâta cu ajutoare în Africa. Am vrut să le schimb un pic mentalitatea.
Plus că ei nu fac genul acesta de excursii filantropice. Şi eu am spus că ar fi o experienţă minunată şi aşa i-am convins"
, a spus Mihaela Rădulescu la momentul respectiv.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Martie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ADRIAN pe 1 Apr 2013, 02:42
    raduleasca

    Ce umflaturi ii ies babii din sutien Dau pieile pe de laturi din sutien cu tot siliconul ei Foarte imbatranita pentru varsta ei cu toate ca se ingrijeste si face si sport Dar trebuie inteleasa: pe locul batatorit nu mai rasare iarba

    2
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod