Mihaela Rădulescu, "desfiinţată" de Mircea N. Stoian: "Îşi foloseşte sexualitatea latentă pentru a atrage atenţia"

Fostul co-prezentator al emisiunii "Un show păcătos" a analizat ieşirile publice ale vedetei şi a ajuns la concluzia că aceasta este speriată de gândul că îmbătrâneşte.

Prestaţia Mihaelei Rădulescu în prima ediţie a show-ului "Românii au talent" continuă să producă reacţii. După ce a sărutat un concurent, s-a tăvălit prin făină şi le-a spus unor fete că sunt grase, vedeta a provocat un val de reacţii negative în presă şi pe internet.

Mihalela Rădulescu are probleme mari cu trecerea timpului peste propria persoană şi cu adaptarea la situaţiile impuse de condiţia unei femei de 45 de aniMircea N Stoian
Mircea N. Stoian a analizat gesturile ei pe pagina lui de Facebook şi şi-a spus părerea într-un mod direct.
În opinia sa, Mihaela Rădulescu face eforturi disperate pentru a-şi masca vârsta şi pentru a evita cu orice preţ începutul declinului statutui ei de vedetă: "Prezenţa Mihaelei Rădulescu la «Românii au talent» poate părea unora cel puţin curioasă. Diva monegască a excelat în ultima vreme doar prin apariţiile ei în presa cu vedere, ba la prohabul paraşutistului supersonic, ba la figurile imberbului cu barbă Dani. Mihaela Rădulescu este asimilată de subconştientul colectiv cu scandalul (...).
Din punct de vedere al imaginii personale, Mihaela a promovat cu obstinaţie arhetipul vedetei care ţine la forma fizică, preocupată de dietă şi cam atât. Rarele ei eructaţii verbale sau scrise o plasează mai degrabă în zona micului mahalagism tabloid."


"Pentru producători prezenţa ei la «Românii au talent» este benefică. Aparentele «scăpări» (a se vedea pupatul pe gură cu un concurent, afirmaţiile despre osânza unor june dansatoare, tăvălitul în făina sau siliconul expus vederii) sunt atent controlate şi dirijate (ca să un spun provocate) de producătorii emisiunii, aceasta fiind una ÎNREGISTRATĂ şi nu live.
Benigne în esenţa lor giumbuslucurile Mihalelei sunt legate de un discurs personal greu de ascuns. Mihaela Rădulescu refuză să îmbătrânească?"
, a adăugat fostul coleg al lui Capatos.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod