Mihaela Drafta a ținut în mână cheia Sfântului Petru

Invitată să își prezinte cea mai recentă colecție de rochii de seară la Roma, Mihaela Drafta a profitat de timpul liber pentru a vizita închisoarea în care a fost ținut Sfântul Petru în lanțuri, vreme de doi ani.
Invitată să își prezinte cea mai recentă colecție de rochii de seară la Roma, Mihaela Drafta a profitat de timpul liber pentru a vizita închisoarea în care a fost ținut Sfântul Petru în lanțuri, vreme de doi ani.

“Temnița Sfântului Petru este în apropiere de Forul Roman, iar pe un perete poate fi văzut impregnat profilul unui om, despre care se spune că ar fi al Sfântului Petru. Ieșirea din închisoare se face pe o ușă din spate, care este deschisă cu o cheie, despre care se bănuiește că ar fi cea pe care Dumnezeu i-a dat-o Sfântului Petru atunci când l-a eliberat în mod miraculos”, declară Mihaela Drafta.

Designerul s-a aflat pentru a zecea oară la Roma și susține că iubește atât de mult acest oraș, încât se întoarce de fiecare dată cu aceeași emoție.
“Sunt o persoană spirituală, iar Roma este un loc încărcat de istorie și povești de țin de începuturile creștinismului. Este locul meu preferat din toată lumea, unde de fiecare dată găsesc ceva care să mă surprindă la fiecare pas”, mărturisește Mihaela Drafta.

Designerul a ajuns, din nou, într-unul din locurile preferate din Roma, piața Fontana di Trevi, unde, conform tradiției, a aruncat o monedă în apa fântânii.

“Fontana di Trevi îmi trezește mereu o mare emoție. De fiecare dată arunc aici un bănuț și îmi pun o dorință, iar toate de până acum s-au împlinit. De data aceasta, dorința nu este legată de iubire ci de partea profesională. Îmi doresc să deschid un magazin MOB la Roma, iar deja am inițiat câteva discuții cu niște oameni de afaceri de acolo. În plus, îmi doresc sănătate și putere de muncă pentru a duce la bun sfârșit toate proiectele mele”, spune Mihaela Drafta.

Designerul a ajuns și la Vatican, iar de această dată a avut timp să viziteze celebrele muzee care găzduiesc, printre altele și minunata operă a lui Michelangelo, Capela Sixtină.

Revenită în țară, Mihaela Drafta se pregătește pentru lansarea oficială pe piața din România a liniei de lenjerie intimă masculină MOB, pentru care a colaborat cu celebrul fotograf Italian Maurizio Montani și cu renumitul model masculin Jay Zan, cel care a jucat și în Sex And The City 2.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod