"Michael a avut un fiu secret"

31 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza


Aceasta este declaratia lui Joe Jackson, tatal lui Michael Jackson, intr-un interviu acordat NewsOne. Este vorba despre dansatorul Omer Bhatti, in varsta de 25 de ani, rezultat dintr-o aventura de-o noapte a starului american, care ar fi avut loc in 1984, informeaza site-ul popeater.com, citat de Mediafax.

Jermaine Jackson, fratele lui Michael, a declarat pentru Daily Mail ca, daca testele ADN vor demonstra ca Bhatti este fiul cantaretului, acesta va fi primit cu bratele deschise in familia Jackson: "Daca Omer este fiul sau, atunci asta este.

Nu vom contesta acest lucru. Ii vom oferi aceeasi dragoste si atentie de care se bucura Prince, Paris si Blanket".

Tanarul dansator a primit din partea familiei Jackson un loc in primul rand in timpul ceremoniei publice organizate in memoria lui Michael Jackson, pe 7 iulie, la Staples Center din Los Angeles. Acest fapt a alimentat speculatiile presei, care sustine existenta unei legaturi de rudenie intre Bhatti si legendarul cantaret pop.

Mama lui Omer, Pia, si sotul ei, Riz, care au lucrat amandoi pentru Michael Jackson, au refuzat sa dea declaratii despre starul american.

Omer a locuit la ferma Neverland a lui Michael Jackson timp de cativa ani, incepand din 1997, iar cateva inregistrari video il prezinta in timp ce desfacea cadourile primite din partea starului si jucandu-se cu un bebelus, despre care se crede ca ar putea fi unul dintre cei trei copii ai lui Michael. 


El se afla la ferma Neverland din California si in momentul in care politia a perchezitionat casa, cautand dovezi in cadrul procesului din 2003, cand Michael a fost acuzat de pedofilie.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod