Megastar 3 in "focul" pregatirilor

Facebook Twitter Comenteaza
Megastar 3 in

Prima zi de pregatiri, pentru cea de-a treia editie Megastar, a starnit nemultumiri in randul aspirantilor la titlu.
Incepand de la impartitul camerelor si pana la orele de canto si formarea grupurilor, concurentii au avut cate ceva de comentat.

Odata ajunsi in casa Megastar, acestora li s-a dat libertatea sa-si aleaga singuri colegii de camera dar, pentru ca au iesit discutii, organizatorii au hotarat sa se faca o tragere la sorti. Nici prin aceasta metoda nu s-au putut evita certurile. Astfel, prima care a protestat a fost Laura.
Finalista in prima editie Megastar, ea nu a vrut sa imparta camera decat cu fostele sale colege de sezon.

Discutiile au continuat la studioul Crinei Mardare. Profesoara de canto a stat de vorba cu trupa de fete si le-a spus ca este posibil sa le separe. In incercarea sa de a stabili grupurile vocale, Crina a primit un refuz si din partea Deei, care nu vrea sa faca parte din aceeasi trupa cu Cristina. In schimb, Mihai nici nu vrea sa auda sa stea departe de Claudiu.

In zilele urmatoare concurenti au fost sa-si faca analize, apoi au mers din nou la canto.
Crina si Razvan Vasilache, producatorul muzical, au incercat diverse variante pentru formarea grupurilor. Integrarea lui Amir, unul dintre noii concurenti, intr-o trupa a fost o adevarata provocare pentru cei doi.

Concurentii au avut ocazia sa-i cunoasca si pe Adrian Despot si Silvia Mihai, coregraful emisiunii, dar si sa urmareasca festivalul "Cerbul de Aur".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod