Medicul care i-a facut implant de par lui Razvan Ciobanu, invitat in Olanda sa puna par unei vedete de televiziune

In timp ce romanii aleg sa isi faca implant de par in Turcia, o echipa condusa de dr. Felix Popescu, membru al International Society of Hair Restoration, medicul care i-a facut implant de par designerului Razvan Ciobanu dar si pictorului Costin Craioveanu, sotul Mihaelei Cernea, a operat saptamana trecuta intr-o clinica de top-luxury din Amsterdam, mai multe vip-uri dintre care dj si faimosi hair stilisti.
Cel mai cunoscut DJ din Olanda, Barry Puff, care este  Dj-ul nr 1 la radio in Olanda, si jura la Vocea Olandei, un fel de Smiley ca si notorietate, s-a lasat pe mana romanului desi isipermitea sa-si faca implant de par la orice clinica din lume. Dr. Felix Popescu a fost invitat de o prestigioasa clinica de implant de par din Olanda sa-l opereze pe DJ.

"A fost o mare bucurie pentru mine sa fiu contactat sa operez in Olanda, ma bucur ca tehnica cu care eu lucrez, o tehnica
fara durere, care nu necesita repaos din activitate, nici bandaje,  a ajuns apreciata in lume.
Ma bucur s constat ca lui Razvan Ciobanu implantul i-a prins perfect, la fel si lui Costin Craioveanu, ca amandoi sunt incantati de rezultatul muncii mele si ma recomanda prietenilor lor care au o problema cu pierderea parului"
, a declarat medicul.

Clinica din Romania a dr. Felix Popescu, considerata una din cele mai bune in transplant de par din estul Europei foarte cautata de pacientii din vest pentru preturi accesibile la calitate occidentala... Multe personalitati autohtone au apelat la clinica dr.
Felix Popescu, cantareti, actori, fotbalisti.
 
http://www.clinicaimplantpar.ro/despre-noi.html
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod