Marilyn Manson vrea să facă sex cu Madonna

Rockerul american a declarat că este un fan al Madonnei şi că îi apreciază noul său album, "Rebel Heart", mărturisind că i-ar plăcea să întreţină relaţii sexuale cu celebra cântăreaţă în vârstă de 56 de ani, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Sunt interesat de albumul Madonnei", a declarat rockerul în vârstă de 46 de ani, pentru revista i-D. "Arată mai sexy ca niciodată. Aş vrea, totodată, să se ştie că am o pasiune pentru Madonna şi, cu siguranţă, aş întreţine relaţii sexuale cu ea", a completat Marilyn Manson.

Madonna a răspuns după ce a aflat despre remarca făcută de rockerul american, distribuind pe reţeaua de socializare Instagram o fotografie a acestuia, însoţită de mesajul: "Um...

mulţumesc! @marilynmanson #rebelheart (sic)".

Marilyn Manson este un cântăreţ controversat, graţie apariţiilor sale din concerte şi videoclipurilor în care poartă machiaje stridente şi afişează o alură androgină, notează Mediafax. Printre hiturile sale se numără "Irresponsible Hate Anthem", "Sweet Dreams (Are Made Of This)", "Tainted Love" şi "Beautiful People".

În 2007, Marilyn Manson a concertat şi la Bucureşti, la prima ediţie a festivalului B'estfest.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod