Maraton Star Trek la AXN SCI-FI

Facebook Twitter Comenteaza
Maraton Star Trek la AXN SCI-FI

In primele trei weekend-uri ale lunii mai (3-4, 10-11 si 17-18 mai), de la 11 dimineata si pana la 12 noaptea, AXN va difuza un maraton al serialului "Star Trek": in fiecare weekend va fi transmis cate un sezon intreg din "Star Trek: Generatia Urmatoare". Asadar, in sase zile, pot fi urmarite, integral, sezoanele 5, 6 si 7.  Sezoanele respective insumeaza 78 de episoade.

"Star Trek: Generatia Urmatoare" se desfasoara in secolul XXIV, la aproximativ 85 de ani dupa seria orginiala.
In serial apar o noua nava, Enterprise-D, si un nou echipaj, condus de capitanul Jean-Luc Picard, interpretat de Patrick Stewart. De asemenea, acum apare primul klingonian membru al Flotei Stelare, Worf, jucat de Michael Dorn. In acest serial si sub comanda capitanului Jean-Luc Picard, nava Enterprise NCC 1701-D calatoreste spre cele mai indepartate planete pentru a descoperi alte forme de viata.

In sezonul 5 (difuzat pe 3 si 4 mai de la ora 11:00 la 00:00) se iveste o noua amenintare romulana, ce apare, insa, deghizata, sub aspectul unui prieten de mult disparut.
Din cauza unor ciudate alterari temporale, Enterprise si insasi Federatia sunt la un pas de a fi distruse.

In sezonul 6, ce contine 26 de episoade si care va fi difuzat pe 10 si 11 mai, de la ora 11:00 la 00:00, spectatorii il vor revedea pe Q, care se intoarce cu tot cu odrasla sa. Intre timp, locotenentul Barclay se implica tot mai mult in viata de zi cu zi a navei. Si, in fine, cei mai letali dintre inamici, Borgii, revin pentru a pune in pericol intreaga existenta umana.

In fine, in sezonul 7 din "Star Trek: Generatia Urmatoare", toate intrebarile isi vor gasi raspunsuri.
In acest sezon, Data porneste pe drumul umanizarii sale prin intermediul viselor. Wesley Crusher revine pentru o ultima aparitie, iar finalul sezonului le ofera spectatorilor o trecere in revista a trecutului, prezentului si viitorului echipajului de pe NCC-1701-D, nava Enterprise.

Serialul a castigat 18 premii Emmy si a avut cele mai bune cote de audienta dintre toate serialele "Star Trek".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod