Mandinga va concerta lunar in Salsa for you

25 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Mandinga va concerta lunar in Salsa for you

Duminica 22 februarie s-a incheiat festivalul Mandinga Salsafest 2009. Trei zile de petreceri, workshop-uri si demonstratii de salsa sustinute de 4 perechi de campioni mondiali de dans si doua concerte incendiare sustinute de Mercadonegro si Mandinga au fost highlight-urile a ceea ce a devenit, in numai 3 ani, cel mai important festival de salsa din Romania.

Pentru a-i consfinti acest statut, Mihaela Radulescu si echipa emisiunii "Duminica in familie" au dedicat in exclusivitate acestui eveniment editia din 22 februarie a emisiunii.



Pentru ca Mandinga nu este numai o trupa care canta latino, ci si o echipa care isi doreste sa incurajeze muzica de gen si fenomenul latino in Romania, au pus la punct o noua propunere pe care o lanseaza catre toti iubitorii muzicii si dansului cu specific latino-american si nu numai.

Incepand de luna aceasta, trupa va sustine lunar cate un concert live in clubul Salsa For You din Bucuresti. Primul concert va avea loc joi 26 februarie incepand cu ora 22:00.

"Am avut o luna intreaga de vacanta - luna ianuarie - asa ca ne-am intors cu totii odihniti, relaxati si cu mare pofta de cantat.
De aceea, dar si pentru a le multumi tuturor celor care au venit cu mare drag la Salsafest, am pus la cale impreuna cu clubul Salsa For You aceasta serie de concerte lunare care se vor desfasura pe tot parcursul anului 2009", a declarat Alex, membru fondator si trompetistul trupei Mandinga.

 "Am fost foarte fericiti sa vedem cum numarul participantilor la festival creste de la an la an, ne-am cunoscut cu multi dintre ei si una dintre principalele lor doleante a fost ca nu ne vad destul de des in Bucuresti, asa ca n-am stat mult pe ganduri si am rezolvat problema", a continuat el.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod