Mandinga canta in deschiderea concertului Eliades Ochoa

de Ileana Voicu Ghinea, 30 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Mandinga canta in deschiderea concertului Eliades Ochoa

Trupa Mandinga va canta duminica, 4 octombrie, la Sala Sporturilor din Cluj "Horia Demian", de la ora 19.00, in deschiderea chitaristului cubanez Eliades Ochoa. Ei vor canta balkan salsa, un gen nascut la intalnirea a doua culturi: cea balcanica si cea cubaneza.

Eliades Ochoa este cel mai tanar muzician dintre cei care au creat proiectul "Buena Vista Social Club". El va aduce in spectacolul pe care il va sustine la Cluj ritmuri exotice direct din Havana Cuba si un band de 11 muzicieni care il vor acompania.


"Buena Vista Social Club inseamna legenda iar Mandinga este trupa care va evolua in deschiderea unuia dintre artistii care au pus bazele acestui proiect. Mergem sa facem lumea sa danseze, mai ales ca am aflat ca locatia va fi amenajata astfel incat sa se poata dansa. O sa fie o petrecere pe cinste unde chiar intentionam sa ne distram", au declarat mebrii trupei Mandinga.

"Fanii nostri din Cluj deja ne-au anuntat ca vor fi in numar mare la acest spectacol si ne bucuram sa stim ca ii vom revedea.
Garantat vom ramane alaturi de ei sa vedem si noi concertul lui Eliades Ochoa"
, a completat Ciupi.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod