Mama Zina nu poate fi contactată. Fiul ei i-a luat telefoanele

31 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Mama Zina nu poate fi contactată. Fiul ei i-a luat telefoanele

UPDATE: Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu i-a luat mamei sale telefoanele ca să nu poată fi contactată de nimeni, potrivit unei surse citate de ziarul Click. Se pare că acesta a fost depăşit de îngrijirile pe care trebuia să i le acorde mamei sale, şi-a a dorit să petreacă revelionul în Elveţia şi singura soluţie pe care a găsit-o pentru moment a fost să-şi interneze mama la un azil, împotriva voinţei sale, după cum relatează şi mai mulţi dintre vecinii de bloc.

„Este o situaţie foarte grea.

Nu ştiu să vă spun la ce azil este, am înţeles că telefoanele i-au fost luate de Cătălin, astfel că ea nu poate fi contactată. A fost internată fără voinţa ei, chiar a implorat la un moment dat vecinii să nu fie dusă acolo, chiar dacă nu vecinii hotărau. Nu ştiu exact ce boală are, dacă este foarte grav. Ultima oară am văzut-o în vară. De atunci, am încercat să o sun. Nu răspundea la telefon, se eschiva", scrie ziarul Click citând o sursă sub anonimat.

 

Faimoasa creatoare de modă, Zina Dumitrescu (75 de ani) a fost internată, recent, de fiul ei într-un azil de bătrâni din apropierea Bucureştiului.



La începutul anului mama Zina părea mai în formă ca niciodată şi susţinea că îşi doreşte o revenire spectaculoasă în lumea modei. În luna februarie creatoarea de modă declara: ”Dacă mai am ceva, sunt durerile bătrâneţii, dar nu am nici Alzheimer şi nici boli psihice. Nu îmi doresc să mor, potrivit verticalnews.ro.

Totuşi, în ultimii trei ani, după moartea celui de-al treilea soţ al său, Zina Dumitrescu a stârnit curiozitatea presei, mai ales după ce ziarul Cancan a descoperit că aceasta avea o datorie la întreţinere şi nu mai fusese văzută de mult timp în apartamentul său.

Cel de-al treilea mariaj al Zinei Dumitrescu a fost alături de conferenţiarul Costin Dumitrescu, mariaj care a durat 24 de ani, potrivit realitatea.net.
După  moartea soţului său în 2009, presa de scandal scria că mama Zina a încercat să se sinucidă şi nu pentru prima oară. Creatoarea de modă ar mai fi încercat să-şi curme viaţa şi din pricina infidelităţii soţului său. Zina Dumitrescu a stârnit controverse şi cu declaraţia potrivit căreia a făcut 21 de avorturi în perioada comunistă.

În ciuda controverselor, mama Zina rămâne o figură de marcă a modei autohtone, cu zeci de colecţii la activ şi creaţii vestimentare prezentate în faţa celor mai importanţi lideri politici şi personalităţi înainte de 1989!

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vyo pe 2 Ian 2012, 19:49
    zina dumitrescu

    exista un dumnezeu ptr acest copil

    0
    0

  • isabela pe 1 Ian 2012, 15:54
    Rudine acestui fiu!

    Cred ca este degradant sa mergi in Elvetia cand mama ta e bolnava..Ea a mers in Elvetia cand el era bolnav?Putea sa-i angajeze infirmiera privata sau o asistenta medicala privata si era ok...Monstruos.

    2
    0

  • kaa pe 31 Dec 2011, 14:01
    dna silvia

    Cum poti sa aberezi in halul asta si sa spui ca a facut bine????? De unde stii tu care este cauza "internarii"fortate??? Daca a fost un copil asa bun de ce nu i-a bagat un caregiver si sa o aiba sub control??? Crezi ca acolo lipsita si de ultima speranta de afectiunea fiului de caldura unui membru al familiei va reanvia???? Si cum indraznesti sa spui de Madalina si Malina ce trebuiau sa fie inchise in azil??? Vina o are societatea bolnava in care traim si care te respinge si priveste ca pe un nimeni cum ai un necaz....si sistemul medical ordinar in care psihiatrii nici nu acorda asistenta la domiciliu ....mi-e scarba de voi cei care hotarati ptr un OM Sa vad acum marel Bote mai gaseste usa ei???? cand vrei sa scapi de o mama gata o scoti nebuna....cu bani merge orice in aceasta tara.

    1
    1

  • silvia pe 31 Dec 2011, 12:28
    ...

    banuiesc ca fiul stie mai bine de ce a dus-o acolo. era mai bine daca se ajungea ca in cazul madalinei manole si malinei olinescu? nici asa, nici asa bine! se vehicula cum ca a mai incercat sa se sinucida si se purta oarecum ciudat. fiul a luat masurile de cuviinta!

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod