Malta, o adevărată provocare pentru iubitorii de frumos

Orice călător, ce vrea să poarte acest nume cu mândrie, trebuie să viziteze măcar o data în viață Malta. Vei descoperi o țară minunată, cu oameni mai mult decât primitori ce împrăștie în jurul lor optimism și voie bună.
Vei privi spre Ferastra Albastră, un loc magic, unde lumina e parcă coborâtă din Rai și vei cunoaște avalanșa de liniște ce se așterne asupra orașului Mdina. Ca turist vei fi fascinat de Silence City, urbea cu istorie al cărei  suflet e încă viu, sau de satul lui Popeye Marinarul, un parc de distracții faimos în Europa.  Malta e o adevarată provocare! O țară mica, insulară, din Europa de Sud, un arhipelag în centrul Mării Mediteraneene, aflat la numi 93 de kilometri de Sicilia.
Un loc de-a dreptul fascinant, despre care oamenii spun, după ce au vizitat-o, că ascunde comori nenumarate și o istorie care încă pulsează cu putere.

Istorie, tradiții și lecții în stil manierist, baroc și medieval pentru turistul care vine în Malta


Vei gasi aici un tablou pe care nu ți-l poți imagina fără să vezi pe viu ce frumuseți ascunde aceasta tara fermecătoare.  Te va impresiona Laguna Albastră, dar mai ales orașul  Valetta, capitala cu multele clădiri fascinante din timpul Cavalerilor Sfântului Ioan al Ierusalimului, precum și bazilica Ta Pinu din insula Gozo, unde miracolele sunt dovezi clare ale iubirii lui Dumnezeu pentru oameni.
Poate cel mai mult te va atrage în călătoria ta și minunăția numită  Mdina, urbea deosebit de frumoasă care atrage turiștii ce vor păstra un locușor cald în inima Orașului Tăcerii.

Vei descoperi și vei cunoaște îndeaproape o țară cu multe temple, cetăți, biserici și bazilici de o frumusește rară, un loc care păstrează tradiții, unde handmade-ul e o îndeletinicire pe care o vei întâlni la tot pasul, fie că e vorba de sticlă, piatră, aur sau argint.

O lume în care turistul dornic să se întoarcă în timp are ocazia să o facă dacă va îndrăzni să descopere frumusețile cetății din Valetta, unde va putea lua o lecție de stil manierist, baroc, medieval, neoclasic sau modern.  Aici se află un muzeu în aer liber, cum rar vei găsi în alte țări ale lumii! Asta e Malta, ofertantă în trăiri senzaționale pentru orice turist venit să o viziteze cu gândul deschis și iubitor de frumos.
Vara aceasta va propunem o super oferta (www.malta.ro), Hotel Palazzin 4* (confort 3*) - situat in statiunea Qawra la tarife incepand de la 299 euro / persoana / sejur.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod