Mai slaba cu 10 kg: Andreea Marin si-a expus noua silueta in rochii elegante Pronovias!

Andreea Marin si-a schimbat radical stilul de viata, iar atentia deosebita pe care o acorda alimentatiei raw vegan, dar si sportului, si-a pus amprenta vizibil asupra siluetei sale.
Vedeta de televiziune a slabit 10 kilograme si este mai radianta ca niciodata. Mai ales ca in ultima perioada a avut aparitii vestimentare de senzatie purtand rochii Pronovias elegante ce i-au pus in evidenta noua silueta.

Pentru prima editie a emisiunii „Pretuieste Viata” ce a fost difuzata aseara, la TVR, Andreea a purtat o rochie de cocktail Pronovias din satin, pe un umar, cu aplicatii de pietre tip Swarovski, in model floral, pe decolteu. Tinuta a fost aleasa pentru a doua parte a emisunii si a transformat-o pe vedeta de televiziune intro diva incontestabila a micului ecran.

De altfel, cu doar doua zile inaintea debutului emisiunii de la TVR, Andreea Marin a fost prezenta in platoul Acces Direct pentru a discuta despre noul proiect.
Cu aceasta ocazie, a purtat o superba rochie Pronovias, albastra, din matase naturala si insertii verticale de pietre tip Svarovski si croi ce urmeaza fidel linia corpului si accentueaza in mod ideal talia.

Andreea Marin a ales tinute Pronovias si pentru inregistrarea spotului TV „Pretuieste Viata”.

Pentru filmarile de la Palatul Stirbei, vedeta a ales patru tinute tip cocktail: o rochie galbena din matase tulle, pe un umar, un model albastru deschis cu aplicatii tip Swarovski, o rochie rosie din matase cu umerii goi si un model albastru, pana la genunchi, cu aplicatii de paiete cusute manual.

Pentru filmarea de la Casa Vernescu, Andreea Marin a optat pentru o rochie spectaculoasa roz vintage, in croi tip sirena, cu trena si aplicatii de paiete stralucitoare.

Pentru filmarea din studio, vedeta a ales o rochie verde, din matase si dantela foarte fina.

La inceputul acestei luni, Andreea Marin a participat la evenimentul aniversar Pronovias afisand un look exceptional.
Cu acea ocazie, vedeta a purtat o superba rochie albastra, in croi tip sirena, realizata din tulle morbido cu broderie Chantilly si care prezinta aplicatii de paiete aplicate manual.

Pentru fiecare editie a emisiunii „Pretuieste Viata”, Andreea Marin va avea pregatite mai multe creatii vestimentare pe care le va purta de-a lungul emisiunii.
Noul show de la TVR 1 este difuzat in fiecare duminica seara, incepand cu orele 20.45.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod