Madonna va regiza un nou film

Cântăreaţa va trece din nou în spatele camerei de filmat şi va regiza cel de-al treilea lungmetraj din carieră, filmul "Ade: A Love Story", care va avea la bază romanul de debut omonim al scriitoarei Rebecca Walker.
Artista americană, în vârstă de 55 de ani, care a debutat ca regizoare în 2008 cu filmul "Mizerie şi înţelepciune/ Filth and Wisdom", va lucra la acest nou proiect cinematografic cu Bruce Cohen, producătorul lungmetrajului "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook", informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Cartea "Ade: A Love Story" are la bază propria experienţă de viaţă a scriitoarei Rebecca Walker şi prezintă povestea unei studente, Farida, care călătoreşte cu o colegă prin Africa.

Farida se îndrăgosteşte de un tânăr bărbat din grupul etnic Swahili care locuieşte pe o insulă din largul coastelor din Kenya, însă, deşi cei doi intenţionează să se căsătorească, forţe politice şi culturale le sabotează iubirea, iar ei se văd prinşi în mijlocul unui război civil.

Deşi subiectul central este o poveste de iubire, romanul include numeroase alte teme de care Madonna se simte foarte apropiată - sex, religie, rasă şi egalitate - pe care artista americană le foloseşte adeseori în muzica ei şi în evoluţiile ei de pe scenă, notează Mediafax.

Madonna a regizat anterior o altă poveste de dragoste controversată.
În 2011, cântăreaţa a asigurat regia filmului "W.E." care a descris relaţia fostului monarh britanic Edward al VIII-lea cu americanca divorţată Wallis Simpson.

Filmul a primit numeroase cronici negative din partea criticilor de cinema şi a obţinut un scor de doar 13% pe site-ul cinematografic Rotten Tamatoes.

Proiectul "Ade: A Love Story" se află deocamdată într-un stadiu incipient, iar Madonna şi Bruce Cohen caută în această perioadă un scenarist pentru adaptarea cărţii originale.



Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod