Madonna si Beyonce canta in memoria lui Michael Jackson

6 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Madonna si Beyonce canta in memoria lui Michael Jackson

Cele doua artiste au raspuns prezent cererii de a lua parte la un proiect realizat in memoria lui Michael Jackson, anunta Mediafax. Este vorba despre un album de cover-uri care va contine celebrele melodii ale artistului, cantate de aceasta data de staruri ale muzicii internationale. Usher, Stevie Wonder, Diana Ross si Lionel Richie sunt alte nume importante vehiculate.

Se pare ca ceremonia funerara de la Staples Center din Los Angeles, la care Mariah Carey si Usher au interpretat din melodiile lui Michael, i-a inspirat pe mai multi artisti sa realizeze albumul-tribut.

"Multi fani au intrebat daca vor fi lansate versiuni cover ale melodiilor lui Michael si parea o idee grozava.
Unele dintre cele mai importante vedete din lume au spus ca ar dori sa isi aduca propriul omagiu Regelui muzicii pop", potrivit unei surse citate de Mediafax.

"Acest album ar putea fi un mare succes mondial in randul fanilor si ar putea genera o avere pentru cauzele caritabile preferate ale lui Michael", a indicat aceeasi sursa.

Potrivit cotidianului The Daily Star, si Robbie Williams s-ar alatura artistilor care vor putea fi auziti pe album, cu melodia "Man In The Mirror", in timp ce fosta sa trupa, Take That, va interpreta cover-uri dupa "ABC", "Working Day and Night" sau "Don't Stop Til You Get Enough".
Nu trebuie uitat ca Robbie Williams a scris un cantec-tribut pentru Michael Jackson, pe care intentioneaza sa-l includa pe urmatorul sau album.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 12:38
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod