Madonna nu schimbă titlul piesei "Girls Gone Wild"

Managerul vedetei explică de ce ea a tăiat o literă din titlul piesei "Girls Gone Wild".

Managerul vedetei explică de ce ea a tăiat o literă din titlul piesei "Girls Gone Wild". Reprezentantul Madonnei susţine că aceasta nu a cedat presiunilor lui Joe Francis, cel care spune că deţine drepturile asupra titlului melodiei "Girls Gone Wild".

Joe Francis a anunţat că deţine drepturile asupra melodiei "Girls Gone Wild", care dă şi titlul celui mai bun album al vedetei. În urmă cu trei săptămâni, el a declarat că a trimis un mesaj către staf-ul Madonnei, avertizând că o va da în judecată dacă va interpreta melodia "Girls Gone Wild" în recitalul susţinut în pauza finalei de fotbal american de la Super Bowl.

Madonna nu a cântat piesa în acea seară.

Managerul artistei, Guy Oseary, a declarat că victoria cu care se tot laudă Francis nu există, din moment ce staf-ul Madonnei nu a primit niciodată vreun mesaj de acest gen. Madonna nu a cântat melodia pentru că a fost alegerea sa, nu pentru că i-ar fi impus cineva acest lucru, susţine reprezentantul vedetei, citat de site-ul tmz.com.

Guy Oseary a mai declarat că Madonna a lucrat săptămâni la rând titlul albumului şi a decis ca acesta să fie "Girl Gone..." în loc de "Girls Gone..." pentru că aşa îl cântă.
Au fost luate în calcul mai multe variante de titlu, a mai explicat el.

Reprezentantul Madonnei a mai spus că Oseary nu poate deţine drepturile de autor asupra titlului "Girls Gone Wild". Oseary a citat un articol din revista Billboard, potrivit căruia există 50 de melodii cu acelaşi titlu, relatează TMZ.

Mai mult, Oseary a spus că Madonna nici măcar nu ştie cine este Joe Francis şi nu are nici cea mai mică îngrijorare cu privire la ameninţările acestuia.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Februarie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod