Lucian Mindruta porneste cu bicicleta spre mare

de Ileana Voicu Ghinea, 30 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Lucian Mindruta porneste cu bicicleta spre mare

Cei mai indrazneti biciclisti se aliniaza de 1 mai la startul marsului pe doua roti pana la mare. Initiatorii actiunii, Lucian Mindruta si Geobatesaua duc traditia mai departe, in cea de-a patra editie a turului pe biciclete pana la Constanta.

Weekend-ul pe doua roti va incepe sambata, 1 mai, din Bucuresti si va dura doua zile cu destinatia Constanta. Conceputa sa promoveze mersul pe bicicleta ca stil de viata sanatos, sport si distractie, actiunea a strans deja aproape 250 de participanti entuziasti.

Sustinator al acestui sport, Lucian Mindruta si-a pregatit deja bicicleta, hotarat sa evadeze din traficul Capitalei si sa-si duca mesajul mai departe.

"Mersul pe bicicleta e mai mult decat un obicei sanatos, reprezinta un mesaj pe care vrem sa il transmitem: poti sa fii eco si sa contribui prin gesturi simple la un mediu mai curat pentru noi toti", spune Lucian Mindruta.

Marsul se va desfasura pe parcursul a doua zile, pe o distanta  de 275 de km, pe traseul Bucuresti - Amara - Constanta.
Nu va fi totusi un tur de forta si viteza, ci o calatorie cu un ritm mediu, opriri dese si asistenta continua.

Prin urmare, oricine are o bicicleta buna cu un set de cauciucuri de sosea, faruri si echipament potrivit, se poate alinia de 1 mai la linia pe plecare. Caravana va beneficia de asistenta tehnica, mai multe masini insotitoare, cat si de provizii pe durata intregii calatorii.

Prima oprire se va face la Amara, unde ciclistii se vor putea odihni peste noapte in camping sau la hotel. Duminica dimineata, marsul continua pe ruta Slobozia - Constanta, de unde se va face intoarcerea spre Bucuresti, spre seara, cu mai multe autocare cu spatii de stocare a bicicletelor.
Taxa de inscriere pentru fiecare participant la tur este de 15 lei. Inscrierile se fac pana in data de 30 aprilie printr-un formular de pe site-ul dedicate marsului: www.cubicicletalamare.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod