Luana Ibacka, la 47 de ani: arată perfect în costum de baie!

Fosta soție a lui Cabral se menține într-o formă excelentă


"La 30 de ani mi se părea că am îmbătrânit și că nu am făcut nimic cu viața mea și visam un băƒrbat eroic, energic și l-am captat pe Cabral cu gândurile mele. Eram deja căsătorită de 10 ani, avusesem o căsnicie liniștită, comodă, frumoasă, cu un partener de drum adevărat, dar care era deja monotonă, iar cum eu eram o persoană corectă i-am spus: <<Deja mă plictisesc, e o monotonie îngrozitoare între noi!>>. L-am întâlnit pe Cabral cu ocazia unui casting, iar primul impact a fost că e deosebit. Am fost foarte dornică să-i acord o șansă, am intrat într-o relație destul de rapid, drept urmare am incheiat socotelile cu vechea căsătorie. Vâsleam în același sens amândoi. Cabral reprezintă o căsătorie de nici doi ani în viața mea, a rămas o etichetă pe care o port cu plăcere și mă bucur foarte mult că am reușit după ce ne-am despărțit să rămânem în relații bune", a povestit vedeta.

"Divorțul este o parte constructivă a oricărei relații care nu mai merge și dacă ești cinstit cu tine nu poți să mergi în dublu. Când am simțit că împreună nu putem să trăim decât în minciună am preferat să divorțăm", a mai spus Luana Ibacka.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod