Loredana isi lanseaza prima carte

22 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Loredana isi lanseaza prima carte

"Sexting" by Loredana Groza este cartea in care artista a scris totul despre cariera sa in muzica, dar nu a uitat sa vorbeasca nici despre viata personala, sex si barbati. "Sexting" reprezinta o noua modalitate prin care Loredana ni se arata exact cum este ea: efervescenta, dinamica, surprinzatoare, uneori socanta.

O sa descoperim o femeie puternica, surprinzatoare, dar in acelasi timp fragila si sensibila. Semnificata titlului este la fel de incitanta ca si continutul acesteia.
"Sexting" reprezinta combinatia intre cuvintele sex si texting, noul trend in conversatii despre sex. De aceea, cartea poarta numele de SEXTING. Tocmai pentru ca Loredana are curajul sa vorbeasca fara pudoare despre gandurile, dorintele, placerile, slabiciunile... intimitatea ei, fapt ce poate fi impartasit fara prejudecati de catre toate cititoarele cartii.

"Imaginati-va cand veti citi aceste texte ca au ajuns la voi direct din emailul meu privat, din mesageria personala... Sexting placut!"

"Hello! Sunt Lori si o sa va povestesc despre toale, pantofi, parfumuri, cercei, sclipici, genti, farduri, rujuri, da, da, da de toate fleacurile astea care ne fac fericite, pentru ca, recunosc, eu una sunt dependenta de toate astea si inca multe altele...
si nu de ieri de azi".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod