Liza Minnelli s-a internat într-o clinică de dezintoxicare

Cântăreaţa şi actriţa americană s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, afirmă revista People, citată de site-ul time.com.

Vedeta americană, în vârstă de 69 de ani, a început deja tratamentul în acea clinică de dezintoxicare, al cărei nume nu a fost dat publicităţii, a precizat Scott Gorenstein, purtătorul de cuvânt al artistei.

"Ţinând cont de faptul că se descurcă foarte bine, ne aşteptăm să fie externată în scurt timp", a adăugat Scott Gorenstein.

Liza Minnelli a mai avut probleme cu abuzul de substanţe şi în trecut şi s-a internat de mai multe ori în diverse clinici de dezintoxicare.

În 1984, artista americană a primit tratament specializat împotriva dependenţei de alcool şi a unor medicamente prescrise, după decesul mamei sale, actriţa Judy Garland, în 1969, în urma unei supradoze de somnifere, relatează Mediafax.

"Într-un fel, Liza retrăieşte cariera şi viaţa mamei sale - cea mai mare vedetă din industria de divertisment, filme de succes, mariaje ciudate, pastile, alcool", a declarat pentru revista People un prieten apropiat al Lizei Minnelli, care a copilărit alături de ea în cartierul Beverly Hills.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod