Lindsay Lohan a scăpat de închisoare cu muncă voluntară

Actrița hollywoodiană a scăpat de detenţie efectuând peste 100 de ore de muncă în folosul comunității, în cadrul dosarului accidentului de mașină în care a fost acuzată că a mințit poliția, a informat miercuri procurorul, citat de AFP.
La începutul lunii mai, un judecător i-a pus în vedere tinerei artiste că ar putea face închisoare dacă nu efectuează cele trei săptămâni de muncă în folosul comunității la care fusese condamnată. Vedeta efectuase până atunci numai nouă ore.

"Cred că și-a îndeplinit cu succes obligația de a face muncă în folosul comunității", a apreciat miercuri procurorul de Santa Monica, Terry White.

Lindsay Lohan, care locuiește la Londra, și-a efectuat orele de muncă la un centru comunitar pentru copii din New York.
Ea a fost condamnată în 2013 la 240 de ore de muncă în folosul comunității după un accident petrecut la 8 iunie 2012 la Santa Monica (la vest de Los Angeles).
Atunci când a mers la poliție, actrița a declarat că nu se afla ea la volan, relatează Agerpres.


Potrivit anchetei, Lindsay a mințit. Lohan a fost judecată pentru obstrucționarea poliției, fals în declarații și conducere imprudentă. Tribunalul a condamnat-o și la 90 de zile de dezintoxicare și la consultații psihiatrice timp de 18 luni, precum și la doi ani de supraveghere.
În luna februarie, vedeta a fost condamnată la 125 de ore în folosul comunității, judecătorul îndoindu-se că actrița a îndeplinit condițiile sentinței pronunțate inițial, încheie AFP, citată de Agerpres.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod