Licitatia Europa FM s-a incheiat cu o excursie in Creta

Facebook Twitter Comenteaza
Licitatia de la Europa FM s-a incheiat astazi, dupa trei saptamani in care Bogdan Miu, Monica Anghel si ascultatorii s-au cunoscut mai bine, s-au bucurat si au facut schimb de obiecte de suflet sau obiecte cu valoare materiala, crescand in fiecare zi miza licitatiei.

Povestea a inceput cu scoaterea la licitatie a castilor lui Bogdan Miu. Care au fost schimbate pe un aparat de radio din 1950. In schimbul lui s-a luat o rama foto digitala ultimul racnet. Apoi, s-a ajuns la o combina audio din anii ’80.
Schimbata cu o chitara. Schimbata cu colectia de DVD-uri Maestri Comediei Romanesti. Pentru care s-a obtinut un piolet care a facut Everestul, pana sus, in varf. Pentru piolet s-a obtinut un laptop nou nout. Iar pe laptop o Dacie 1310.

Dacia a fost licitata, din nou, pentru un laptop, care s-a inlocuit in ziua urmatoare cu 25 de volume de enciclopedie Larousse in limba franceza. Pentru enciclopedie s-a licitat autograful lui Theo Peter si albumul Fata din Vis al trupei Compact. Adjudecat apoi pentru un televizor LCD.
In schimbul caruia s-a obtinut un telefon iPhone. Iar telefonul a ajuns la Ilie Nastase contra unui echipament si a unei rachete de tenis semnate de tenisman.

Cea mai valoroasa oferta facuta de ascultatori a fost o excursie pentru doua persoane, 7 zile, in insula Creta, in Grecia, hotel de 4 stele. Un schimb care li s-a parut foarte interesant atat Monicai si lui Bogdan, cat si celor care au trimis sms sau au sunat la "Desteptarea". Asa ca echipamentul lui Ilie Nastase a ajuns la Valeriu Iorgu din Bucuresti, care lucreaza la o agentie de turism si a oferit excursia.

Ce se va intampla cu vacanta in Creta? "Nu stim inca, stim doar ca o vom da mai departe, dar inca nu avem nici o idee cum sa facem asta.
Le vom cere ajutorul ascultatorilor nostri in "Desteptarea" de luni, ca sa alegem norocosul sau norocoasa care va pleca in Grecia", povesteste Bogdan Miu.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod