Leonardo DiCaprio a pierdut un "înger"

Actorul american este singur din nou. Actorul în vârstă de 37 de ani s-a despărţit de Erin Heatherton, unul din "îngerii" celebrei case Victoria's Secret, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Leonardo şi Erin, în vârstă de 23 de ani, şi Erin Heatherton au început să iasă împreună în decembrie anul trecut, la doar câteva luni după ce actorul s-a despărţit de actriţa Blake Lively.
Cei doi nu au reuşit însă să sărbătorească primul lor an împreună, hotărând recent să meargă pe drumuri separate. "S-au despărţit în urmă cu câteva săptămâni. Nu s-au certat. Încă mai ţin unul la altul foarte mult", a declarat o sursă.

Motivul despărţirii ar fi programul de lucru foarte aglomerat al fiecăruia dintre cei doi.

"Fiecare este foarte ocupat. Au agende foarte încărcate", a mai spus sursa citată.

"Se iubesc în continuare şi se respectă foarte mult. Dar a fost momentul să meargă mai departe", a mai spus sursa.]



Anul 2012 a fost unul extrem de solicitant pentru Leonardo DiCaprio, care a filmat pentru mai multe producţii, respectiv "Marele Gatsby", în Australia, "Django dezlănţuit/ Django Unchained", în New Orleans, dar şi pentru "Wolf of Wall Street", în New York, notează MEdiafax.

Erin Heatherton este unul dintre multele modele cu care Leonardo DiCaprio a avut o relaţie.

Din 2001 până în 2005, actorul a avut o relaţie cu Gisele Bundchen, iar între 2006 şi 2011 a fost implicat într-o relaţie cu modelul israelian Bar Refaeli.

 

Foto: AFP / Mediafax / Hepta 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod