Lady Gaga, Maria Dragomiroiu, Lidia Buble, Missy Elliott și Kiss vin la “Te cunosc de undeva!”

“Te cunosc de undeva!” aduce noi transformări de senzație și călătorii muzicale, în seara de Înviere, sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.
Geørge, principalul rival al grupului format din Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, este fericit că, în această seară specială, are un personaj care i se potrivește mănușă, Lidia Buble, în timp ce Feli Donose își dorește ca mama ei să nu o vadă pe parcursul momentului în care se va transforma în Missy Elliott.

Paula Chirilă va interpreta “What’s Up?”, principalul succes al Lindei Perry, solista și chitarista trupei 4 Non Blondes, pe când Theo Rose își va lăsa părul pe spate și, îmbrăcată în costum popular, va interpreta o melodie din repertoriul Mariei Dragomiroiu.
Liviu Teodorescu va purta un machiaj special care-l va transforma în Ace Frehley, solistul trupei Kiss, Anca Țurcașiu va fi franțuzoaica Zaz, iar Rareș Dragomir va cânta în travesti “Voulez-vous coucher avec moi”, precum Patti LaBelle.

Cu ritm și sensibilitate, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu vor interpreta “See You Again”, un hit cu multe milioane de vizualizări pe internet, precum Charlie Puth și Wiz Khalifa, pe când Nicoleta Nucă o va readuce la “Te cunosc de undeva!” pe o artistă care a ales să șocheze prin aparițiile sale, deși doar cu vocea ei perfectă a câștigat șase premii Grammy, Lady Gaga, și va avea parte de un decor spectaculos pe scena transforming-show-ului.

Momentul special al serii va fi dedicat nemuritoarei Ioana Radu și va fi susținut de Florin Ristei, FreeStay și Anca Nicoleanu.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod