La Prima TV cinefilii au un weekend de exceptie

In weekend, nu trebuie sa mergi la film, pentru ca Prima TV aduce filmul la tine acasa. „Operatiunea Monstrul”, „Kickboxer 5: Ultima razbunare”, „Ceva, ceva tot o iesi” si „Bratele Afroditei” sunt productiile acestui final de saptamana, la Prima TV.
Daca e vineri, la Prima TV este Seara Filmului Romanesc. Toma Caragiu, Octavian Cotescu şi Marin Moraru pun la cale „Operatiunea Monstrul”, de la ora 20:15. Pentru a iesi din rutina zilnica, patru functionari pasionati de pescuit se hotarasc sa-si petreaca un concediu in Delta. Pentru a atinge mult ravnita performanta pescareasca, acestia isi impun un regim de viata foarte strict. Rivalitatile si micile dispute dintre ei se agraveaza in momentul in care isi face aparitia o tanara pictorita.

Sambata, 14 noiembrie, de la ora 14:00, Superman si Batman devin inamici publici.
Cei doi eroi trebuie sa faca echipa pentru a salva atat planeta, cat si pe ei. Dar nu pot s-o faca singuri si nu e deloc usor sa gaseasca ajutor, pentru ca fiecare erou si ticalos de pe planeta vrea sa incaseze recompensa apetisanta oferita pentru capetele lor. Daca vor reusi cei doi sa-si duca planul la bun sfarsit, aflati urmarind productia “Superman/Batman: Inamici publici”, la Prima TV.

Si tot sambata, de la ora 20:15, Mark Dacascos isi etaleza talentul in artele martiale in productia „Kickboxer 5: Ultima razbunare”. El intra in pielea personajului Matt Reeves, care descopera ca prietenul sau David Sloan a fost omorat dupa ce a refuzat sa participe la un campionat de box masluit.
Pentru a se razbuna si a-i gasi pe asasini, el se va duce pana in Africa de Sud sa puna mana pe Bollen, liderul dezaxat al unei federatii de box care organizeaza meciuri strategice.

Seara de sambata se incheie cu comedia americana „Ceva, ceva tot o iesi” in care Jack Nicholson, Diane Keaton si Keanu Reeves interpreteaza rolurile principale. Harry este un burlac cu experienta, care are relatii doar cu femei sub 30 de ani. In timpul unui weekend romantic cu Marin, ultima lui cucerire, Harry are dureri toracice. Mama ei, Erica, o scriitoare de succes, divortata, se lasa greu convinsa sa ii acorde primul ajutor.
Cand sunt singuri, Harry descopera cu surprindere ca este atras de Erica si, in ciuda protestelor ei initiale, femeia simte si ea ca redescopera iubirea. Complicatiile romantice intervin in momentul in care Erica este de asemenea curtata de fermecatorul ei medic de treizeci si ceva de ani. Cum va evolua relatia celor doi, aflati de la ora 22:15, la Prima TV.

Finalul de weekend aduce la Prima TV productia romaneasca „Bratele Afroditei”, in distributia careia se regasesc Jean Constantin, Amza Pellea, Mircea Albulescu, Violeta Andrei, Radu Beligan si Alexandru Repan.
In portul Nador, o echipa de constructori romani descopera cateva statui antice de mare valoare. Afland despre ele, un mare traficant de opere de arta, Mendoza, cauta prin diferite mijloace sa intre in posesia lor. Politia marocana reuseste sa aresteze intreaga retea de traficanti. Aflati cum urmarind filmul „Bratele Afroditei” duminica, 15 noiembrie, de la ora 12:45, la Prima TV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod