La Baneasa se lanseaza Cutiuta Muzicala volumul 8

10 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
La Baneasa se lanseaza Cutiuta Muzicala volumul 8

Baneasa Shopping City le aduce si in acest weekend celor mici evenimente speciale. "Atelierul lui Mos Craciun" este in plina desfasurare, cu doar doua saptamani inainte de Craciun, iar cei mici mai au ocazia sa scrie si sa trimita scrisoare Mosului. Astfel, pana pe data de 3 ianuarie, in fiecare weekend si in perioada 21-24 decembrie, intre orele 12.00 – 20.00 copiii se pot bucura de activitatile pregatite de centrul comercial.

In plus, duminica, 13 decembrie, de la ora 17:00, vizitatorii sunt asteptati la Baneasa Shopping City pentru lansarea Cutiutei Muzicale volumul 8.
Cei prezenti se vor intalni cu Sanda Ladosi, Madalina Manole si Mihai Georgescu (Bere Gratis), dar si cu actorii de la Dell'Arte, care vor pune in scena o minunata poveste.

Baneasa Shopping City este destinatia perfecta in acest sezon. Patinoarul Baneasa Shopping City este amplasat chiar la intrarea in centrul comercial, are 600 mp si asteapta iubitorii acestui sport cu activitati si premii speciale. Cei care doresc sa deguste din bunatatile culinare din tara si din strainatate, le pot gasi reunite in X-mas Village, in casute din lemn ce gazduiesc arome delicioase, la intrarea in centrul comercial.

Pentru luna decembrie, centrul comercial din Baneasa le ofera ocazia clientilor sa participe la un concurs special, care isi anunta prima castigatoare: Alice Tropoe din Bucuresti a castigat un autoturism Citroen Picasso cu un bon de cumparaturi in valoare de 360 RON.
La marea tombola mai sunt o multitudine de premii: 2 autoturisme Citroen Picasso, 1000 vouchere de 50 RON, mii de premii instant, iar la plata cumparaturilor prin bonus cardul Garanti Bank, vor fi acordate 4 rate suplimentare fara dobanda.

Baneasa Shopping City a pregatit clientilor care nu se pot decide in alegerea celui mai potrivit cadou pentru cei dragi o alternativa in premiera in centrele comerciale din Romania: voucherele cadou, in valoare de 50 sau 100 RON, disponibile la Biroul de informatii din centrul comercial.
Ineditul cadou poate fi cumparat si oferit intr-un ambalaj elegant persoanelor dragi, pentru ca acestea sa isi poata achizitiona produsele preferate. Cu siguranta cadoul ales va fi apreciat.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod