La AFI Palace Cotroceni, săptămâna “verde” aduce surprize savuroase şi un concert Connect-R

Campania de vară Mega All Inclusive AFI Palace Cotroceni continuă cu săptămâna “verde”, dedicată cocktail-urilor şi deliciilor culinare. Verdele va fi culoarea săptămânii, completând seria culorilor precedente – albastru pentru modă, roşu pentru dragoste şi galben pentru distracţie.
La fel ca până acum, cei care se întâlnesc cu Patrula Culorilor în AFI Palace Cotroceni şi poartă un articol vestimentar sau accesoriu în culoarea săptămânii au şansa de a câştiga premii instant. Verdele va fi astfel cheia succesului către premii garantate. În plus, cumpărăturile de peste 200 de RON asigură intrarea în cursa pentru o vacanţă de vis în Grecia.

Săptămâna “verde” este săptămâna savorilor, aşa că AFI Palace Cotroceni a pregătit show-uri de bartending şi de cooking.
Joi, la 17.00, Hot Cooking Studio prin Alex Cîrţu şi Mehrzad Moghazehi, concurenţii primului sezon MasterChef, va face demonstraţii culinare, iar la 18.30, BarSession, echipa prezentă la “Românii au talent”, va susţine un spectacol incendiar de bartending la Tequila Summer Lounge.

Concertul acestei săptămâni va fi susţinut joi de Connect-R, care va urca pe aceeaşi scenă pe care au cântat şi Andra, Andreea Bănică şi Alex Velea în cadrul campaniei de vară AFI Palace Cotroceni.
Fanii lui Connect-R sunt aşteptaţi începând cu ora 20.00, la scena special amenajată de la intrarea Far. După concert, sesiunile de shopping pot continua, pentru că AFI Palace Cotroceni îşi va prelungi programul cu o oră, special pentru invitaţii săi.




În plus, în cursul zilei de joi, în incinta AFI Palace Cotroceni va avea loc finala concursului Make-Up Masters Sephora 2013, în parteneriat cu Lancôme. Sephora a selectat cei mai buni şase make-up artişti din întreaga sa reţea de magazine, care vor intra în competiţie directă sub privirile publicului din AFI Palace Cotroceni, între 18.00 şi 21.00.
Finaliştii îşi vor dezvălui creativitatea şi originalitatea în cadrul unui spectacol de machiaj organizat în parteneriat cu Lancôme. Câştigătorul va reprezenta Sephora România  în marea finală europeană de la Paris. Prezentatorul show-ului va fi Pavel Bartoş, iar dansatorii baletului “Edi Stancu” vor oferi trei momente artistice.

AFI Palace Cotroceni îşi aşteaptă clienţii în săptămânile care urmează cu noi teme incitante şi concerte pe măsură. Săptămâna viitoare poartă culoarea indigo, simbol al frumuseţii, iar peste două săptămâni, culoarea violet va da tonul petrecerilor.


Bucuraţi-vă de o vară Mega All Inclusive la AFI Palace Cotroceni! Urmăriţi fiecare săptămână din program pe www.aficotroceni.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/AFIPalaceCotroceni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod