Kournikova, la un pas de casatorie... din nou

10 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Kournikova, la un pas de casatorie... din nou

Zvonurile circula cu insistenta, dupa ce fosta vedeta a tenisului feminin mondial a fost surprinsa purtand un inel cu diamant la mana dreapta. Realizand gafa pe care a facut-o, Anna si-a ascuns mainile de blitzurile aparatelor de fotografiat si a negat o posibila casatorie cu pop-starul Enrique Iglesias.

Iata o scurta trecere in revista a barbatilor care au contat, pana in prezent, in viata Annei Kournikova.

1999: Mark Philippoussis - tensimanul australian era sunat cu insistenta si trebuia sa-i raspunda Annei la obsedanta intrebare: "Sunt frumoasa?";

2000: Pavel Bure - cei doi au fost logoditi pentru o scurta perioada de timp.

Dupa ce Anna l-a parasit, Bure a povestit tot felul de grozavii despre ea;

2001: Serghei Fedorov - jucatorul profesionist de hochei pe gheata anunta, in 2003, ca a divortat de Anna dupa doi ani de casnicie, fapt dezminitit de agentul acesteia;

2002: Enrique Iglesias - sunt impreuna de peste sase ani de zile, cu toate zvonurile din 2007, referitoare la o asa-zisa casatorie, urmata de divort si reimpacare.

Anna Kournikova s-a nascut la 7 iunie 1981, la Moscova, intr-o familie de sportivi. In anul 2000, a ajuns pana pe locul 8 in clasamentul WTA, dar in proba de dublu feminin a reusit sa se claseze in fruntea ierarhiei mondiale de specialitate impreuna cu Martina Hingis.


A emigrat in SUA si locuieste la Miami Beach, statul Florida. In 1998, 2000, 2002 si 2003, revista People a inclus-o printre cele 50 de frumuseti feminine ale lumii.

 

Credit foto: askmen.com


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod