Kim Kardashian: "Sarcina este cea mai groaznică experiență a vieții mele"

Kim Kardashian și soțul ei, rapperul Kanye West, așteaptă al doilea lor copil în decembrie anul acesta.
Kim Kardashian a făcut tot posibilul pentru a rămâne însărcinată a doua oară, ceea ce nu înseamnă, însă, că este prea încântată să fie din nou gravidă timp de 9 luni, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia, citat de Agerpres.

Kim Kardashian și soțul ei, rapperul Kanye West, așteaptă al doilea lor copil în decembrie anul acesta. Pe site-ul său, vedeta a mărturisit: "Voi fi realistă! Pentru mine sarcina este cea mai groaznică experiență a vieții mele! Nu mă bucur de niciun moment și nu le înțeleg pe cele care spun că este o bucurie.
S-ar putea să fie din cauza pântecelui umflat, a durerilor de spate sau pur și simplu a minții mele închise care vede cum corpul meu ia amploare și nimic nu mă mai cuprinde".

Vedeta a continuat: "Lumea nu spune anumite lucruri despre ceea ce se întâmplă când ești gravidă sau despre perioada de după. Îți spune cineva că, de exemplu, trebuie să folosești scutece două luni după aceea? Nu mi-a spus nimeni așa ceva!".

Iar pentru a nu declanşa critici aspre vedeta a încheiat: "De fapt toate acestea merită din plin pentru că la urmă voi avea un bebeluș încântător.
Astfel încât pentru toate plângerile mele voi fi răsplătită 100 la sută și chiar mai mult".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod