Kim Kardashian a angajat un make-up artist pentru sânii ei

Starleta a angajat un make-up artist, a cărui unică misiune este de a se ocupa de aspectul sânilor vedetei americane, potrivit mai multor surse citate de presa internaţională.

Kim Kardashian, în vârstă de 34 de ani, este renumită mai ales pentru posteriorul ei bombat, însă starleta şi soţul ei, rapperul Kanye West, în vârstă de 37 de ani, doresc să transforme sânii vedetei într-un "capital" la fel de valoros. În acest scop, cuplul a angajat-o pe experta în machiaj Jessica Mirdita, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

6milioane de dolari a câștigat Kim Kardashian în 2013
"Kim nu a vrut să fie cunoscută doar pentru posteriorul ei, aşadar a ales să se concentreze pe ţinute vestimentare care atrag atenţia în egală măsură asupra sânilor ei.
Kanye este implicat în acest proces. El crede că soţia lui are un trup fenomenal şi fiecare parte a acestuia trebuie celebrată"
, a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

Kim Kardashian a dezvăluit într-un interviu recent că soţul ei, cu care are o fiică în vârstă de 20 de luni, North West, i-a aruncat hainele la gunoi, după prima seară pe care au petrecut-o împreună. "Pe vremea aceea eram obsedată de haine strălucitoare, pantofi cu ştrasuri şi tot felul de articole vestimentare de acest fel - de care râd în prezent -, iar el mi le-a aruncat pe toate la gunoi.
I-am spus: «Ei bine, vreau să le păstrez pentru fiica mea într-o bună zi». Iar el mi-a spus: «Dacă vom avea o fiică, atunci ea nu va purta niciodată aşa ceva!»"
, a declarat starleta americană.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod