Kesha își acuză producătorul de agresiune sexuală

Cântăreața americană a depus plângere împotriva producătorului ei, Dr Luke, acuzându-l de agresiune sexuală și hărțuire morală timp de aproape zece ani. Acesta neagă, spunând că nu sunt decât calomnii, relatează miercuri AFP, citată de Agerpres.

Artista de 27 de ani își acuză producătorul de 41 de ani, pe numele său real Lukasz Sebastian Gottwald, că "a forțat-o să ia droguri și alcool pentru a abuza sexual de ea", se arată în textul plângerii depuse la Tribunalul superior din Los Angeles. Kesha Rose Serbert, alias Kesha, afirmă că într-o dimineață s-a trezit "goală și cu greață" în patul Dr Luke, "fără să își amintească cum ajunsese acolo", după ce el o forțase să ia niște pastile.

Cântăreața adaugă că i-a telefonat mamei să îi spună că a fost violată, aducându-și aminte apoi că luase GHB, psihotrop considerat adesea "drogul violului".

Kesha mai arată în actul depus la tribunal că Dr Luke a ajuns să aibă acest nume "vânzând droguri în timpul celor șase ani cât a fost chitarist la emisiunea Saturday Night Live", înainte să devină producător și compozitor pentru câteva mari vedete ale muzicii pop americane, printre care Katy Perry, Rihanna, Pink, Kelly Clarkson sau Britney Spears.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod