Kathy si Paris Hilton vorbesc despre cea mai noua experienta a lor: Intraceuticals

Paris Hilton este bine cunoscuta pentru stilul de viata luxos si maniera opulanta de a se afisa. Celebra mostenitoare a dinastiei Hilton este cunoscuta pentru extravaganta ostentativa pe care o afiseaza, iar pasiunea ei pt moda si frumusete a adus-o in atentia tuturor.
Paris Hilton, ca si mama ei Kathy sunt personalitati bine cunoscute la Hollywood prin prisma activitatii lor. De curand, ele au oferit testimoniale despre cum isi intretin piele cu ajutorul Intraceuticals.

Kathy spune “ Stiu ca ma pot baza pe Intraceuticals cand am nevoie sa fiu stralucitoare intr-un mod instantaneu pentru un eveniment special”. Mai cunoscuta fiica sa, Paris marturiseste ca “ Intraceuticals este solutia care ma salveaza dupa zboruri si nopti lungi. “

Mereu prezente pe covorul rosu la evenimentele hollywoodiene, femeile din familia Hilton pun mare pret pe aspectul fizic.

Un filantrop pasionat, Kathy, la fel ca si fiica sa lucreaza foarte strans cu Fundatia Starlight pentru copii.
Ele organizeaza tot felul de evenimente caritabile pentru copii, viziteaza orfelinate si sustin diferite cauza.

Pe langa interesul pentru filantropie, Paris Hilton a invatat de la mama ei importanta pentru ingrijirea pielii.

“ In adolescenta, mama mereu imi spunea sa stau departe de soare, asta era secretul  ei si intotdeauna am ascultat-o”.
Calatorind prin o multime de tari exotice ca Grecia sau Brazilia, Paris se bazeaza intotdeauna pe Intraceuticals pentru a-si pastra pielea stralucitoare si hidratata.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod