Kate Middleton va avea o fetiţă: Britanicii aşteaptă al doilea bebeluş regal

Al doilea bebeluş al ducelui şi ducesei de Cambridge este aşteptat pe lume în această săptămână, pregătirile pentru acest eveniment fiind în toi, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Ducesa de Cambridge este deja internată în aripa Lindo a spitalului St. Mary din Londra, ea luând decizia de a naşte al doilea copil în acelaşi stabiliment în care a venit pe lume prinţul George, în anul 2013.

În aşteptarea naşterii bebeluşului regal, administratorii spitalului St. Mary au impus o serie de restricţii în parcarea instituţiei, anunţate prin afişe pe care putea fi citit mesajul "eveniment special". În colaborare cu poliţia londoneză, administratorii spitalului au amenajat şi câteva bariere şi zone de protecţie cu acces interzis, pentru a-i împiedica pe jurnalişti să campeze în faţa clădirii, aşa cum s-a întâmplat în 2013, relatează agenţia Mediafax.

Cu toate acestea, câţiva pensionari s-au campat deja în parcarea instituţiei, ei fiind înconjuraţi de steaguri britanice sau de obiecte cu chipurile membrilor familiei regale.

Potrivit sursei citate, planificarea acestui eveniment s-a făcut din timp, "cu precizie militară".

Mama ducesei, Carole Middleton, pare să fie cea care se ocupă de tot. Fratele lui Kate, James, a revenit deja din vacanţa programată în Los Angeles, în timp ce sora Pippa s-a întors la Londra, după o scurtă vizită la Geneva.

Din echipa de medici care vor asista la naştere nu va mai face parte Sir Marcus Setchell, cel care a coordonat naşterea prinţului George, el ieşind la pensie, şi nici un alt medic Alan Farthing. De data aceasta, coordonator va fi medicul Guy Thorpe-Beeston (55 de ani), care a participat şi la venirea pe lume a prinţului George.

Kate îl va avea alături pe soţul ei, prinţul William, şi a ales să se relaxeze în aşteptarea momentului pe muzică clasică, dar şi pe melodii al lui James Blunt sau Ellie Goulding.

Carole Middleton este, de asemenea, cea care face legătura între Kate şi "restul lumii", asigurându-se că ducesa nu va fi afectată de agitaţia provocată de acest eveniment.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod