Justin Bieber a renunţat la întâlnirile cu fanii pentru că-l epuizează

Starul pop Justin Bieber a anunțat pe contul său de Instagram că va renunța la întâlnirile cu fanii deoarece îl fac să cadă în depresie.
Întâlnirile de genul "meet and greet" care permiteau fanilor să-l cunoască şi să-şi facă un selfie cu celebrul star nu vor mai avea lor, deoarece acestea îl epuizau foarte mult şi-l aduceau în pragul depresiei, relatează ediția franceză a publicației Huffington Post, citată de Agerpres.

"Voi anula întâlnirile cu fanii. Îmi place să întâlnesc oameni atât de minunați ca voi, dar sfârșesc prin a mă simți atât de epuizat și atât de plin de energia spirituală a altora, încât la final mă simt complet golit și nefericit (...) Sfârșesc prin mă simți epuizat mental și emoțional, până la punctul de a cădea în depresie"
, a mărturisit cântărețul marți pe Instagram.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 25 Mar 2016, 18:24
    Da, are dreptate copilul asta !

    Eu n-am avit fb decat 7 luni ("obligata" de nepoti!), si apoi, mi-am rugat nepotii sa ma delogheze. N-am facut DEPRESIE, dar fb, pe mine, chiar ca m-a epuizat, intrucat eu, Dna filologos, nu dadeam doar "LIKE"-uri, ci mai si multumeam de mama focului si ajunsesem sa iau poztia fotoliului, tot staaaaaa-nd sa raspund la toti cei care imi postau "nestemate" pe peretele meu si asa....pa-pa.! Doamne, de ce am scapat! Mi-ajunge "eva.ro"! Aflu toate noutatile - din diferite campuri exicale - si, daca mai vreau ceva, intru pe "Adevarul" si gata, pentru o bunica demna!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod