Jude Law o iubeşte pe fata de la garderobă

Actorul britanic are o relaţie cu o tânără garderobieră de care s-a îndrăgostit în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Dom Hemingway". Potrivit presei britanice, cuplul este de nedespărţit începând din luna octombrie.
Starul britanic în vârstă de 39 de ani s-a îndrăgostit în luna octombrie de Ellen, o garderobieră de la un teatru din East London, în timp ce filma pentru noul său lungmetraj, "Dom Hemingway", un film cu gangsteri, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

"Relaţia dintre Jude şi Ellen reprezintă subiectul principal despre care se vorbeşte pe platoul de filmare. A început luna trecută, atunci când filmările se derulau în Franţa. A existat o legătură imediată între ei, ei au început să flirteze, însă relaţia lor a debutat abia în seara în care actorii şi membrii echipei de filmare au participat la o petrecere, la Saint-Tropez", a declarat o sursă pentru ziarul Daily Mail.

"De atunci, ei sunt de nedespărţit.
Nu încearcă să-şi ascundă sentimentele pe care le au unul pentru celălalt şi par să fie foarte fericiţi. Se înţeleg fantastic de bine. El este celibatar, ea este singură, deci nu au nimic de ascuns. Sunt doar doi oameni îndrăgostiţi care se simt minunat împreună"
, a adăugat aceeaşi sursă.

Potrivit presei britanice, Ellen, în vârstă de 31 de ani, seamănă foarte mult cu fosta soţie a lui Jude Law, Sadie Fros, cu care acesta are trei copii. Ellen se teme însă ca relaţia ei cu actorul britanic să nu se încheie în momentul în care filmările de la "Dom Hemingway" vor lua sfârşit, pe 31 decembrie.

Cu toate acestea, relaţia lor pare să devină tot mai serioasă în ultimele zile, după ce filmările s-au mutat în Isle of Man, unde cei doi au putut fi văzuţi sărutându-se pasional în barul hotelului Palace din oraşul Douglas.

Jude Law este din nou un bărbat singur, după ce s-a despărţit de Sienna Miller, în 2011.
Actorul britanic le-a cunoscut atât pe Sadie Frost, cât şi pe Sienna Miller pe platourile de filmare, notează Mediafax.

Sadie Frost şi Jude Law s-au căsătorit în 1997 şi au împreună trei copii: Rafferty, în vârstă de 15 ani, Iris, în vârstă de 11 ani, şi Rudy, în vârstă de 9 ani. Sadie şi Jude Law au divorţat în octombrie 2003.

Sienna Miller a avut o relaţie cu Jude Law marcată de numeroase împăcări şi despărţiri. Cei doi s-au despărţit definitiv la începutul anului 2011.

Cele două vedete au avut o relaţie şi la mijlocul deceniului trecut, dar şi-au anulat logodna în 2006, după ce Law a avut o aventură cu bona copiilor săi, care a divulgat amănunte despre acest lucru tabloidelor britanice, notează Mediafax.

Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod