Johnny Depp vrea să cumpere un conac din Marea Britanie

Actorul, care s-a logodit recent cu actriţa Amber Heard, doreşte să cumpere un conac, situat pe o proprietate din Somerset, Anglia, evaluat la suma de 15,6 milioane de euro (13 milioane de lire sterline).

Considerat una dintre cele mai impunătoare clădiri din Anglia, conacul are 12 dormitoare, opt băi şi este situat pe proprietatea Hadspen, întinsă pe o suprafaţă de aproximativ 344 de hectare, cu grădini şi o pădure pentru vânătoare.

Proprietatea Hadspen din Castle Cary, Somerset, a aparţinut familiei Hobhouse, din 1785, şi a fost scoasă recent la vânzare, pentru o sumă cuprinsă între 12 şi 13 milioane de lire sterline, conform site-ului westernmorningnews.co.uk, citat de agenția Mediafax.

Johnny Depp şi Amber Heard îşi doresc copii, ceea ce explică şi intenţia actorului de a cumpăra o proprietate atât de întinsă.

"Johnny îşi doreşte foarte mult să fie tată.

Amber refuză să aibă copii înainte de căsătorie, motiv care s-a aflat, parţial, în spatele cererii în căsătorie", a declarat o sursă pentru revista Now.

Amber Heard şi Johnny Depp s-au întâlnit prima dată în 2011 la filmările peliculei "Jurnalul unui băutor de rom", dar au început o relaţie abia în 2012, după ce actorul american a încheiat relaţia de 14 ani cu Vanessa Paradis, cu care are doi copii.Relaţia dintre Johnny Depp şi Amber Heard, care a declarat că este bisexuală, nu a fost mereu lipsită de probleme, aceasta punând, la un moment dat, capăt idilei lor după ce a decis că vrea să fie singură.

Logodnica actorului american a fost surprinsă purtând un inel de logodnă pe 26 ianuarie, în timpul unui eveniment caritabil din Anherm, California, unde a asistat la un recital al lui Johnny Depp.

Johnny Depp şi Vanessa Paradis - care au împreună doi copii: Lily Rose, de 14 ani, şi Jack, în vârstă de 11 ani - s-au despărţit în iunie 2012, după 14 ani de mariaj şi la finalul mai multor luni de speculaţii cu privire la destrămarea relaţiei lor, notează Mediafax.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod