Johnny Depp se va căsători la sfârşitul săptămânii viitoare, pe insula sa privată

Actorul în vârstă de 51 de ani şi logodnica sa, Amber Heard, în vârstă de 28 de ani, se vor căsători la sfârşitul săptămânii viitoare într-o ceremonie ce va fi organizată pe insula privată deţinută de starul hollywoodian în Bahamas.

Potrivit New York Post, actorul şi iubita lui vor rosti jurămintele de credinţă în weekendul 7-8 februarie. Aceeaşi publicaţie afirmă că doar 50 de invitaţi vor asista la ceremonia ce va avea loc pe insula privată Little Hall's Pond Cay din Bahamas, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Spaţiile de cazare de pe această insulă tropicală cu un peisaj idilic sunt limitate, iar mulţi dintre invitaţi vor locui în acel weekend pe iahtul privat al starului american, Vajoliroja.

Printre persoanele aşteptate să participe la eveniment se numără membri din familia miresei, dar şi cei doi copii pe care Johnny Depp îi are din relaţia sa cu Vanessa Paradis.

Johnny Depp a cumpărat acea insulă privată în 2004 cu 3,6 milioane de dolari.

Presa americană spune că starul hollywoodian şi logodnica sa au ales să se căsătorească în weekendul 7-8 februarie, întrucât programele lor deosebit de aglomerate nu le-ar fi permis să facă acest pas în viitorul apropiat.

"Ea filmează acum un lungmetraj la Londra, iar el se pregăteşte pentru filmările de la următorul lungmetraj din franciza «Piraţii din Caraibe», care va fi turnat în Australia. Acesta este singurul weekend din viitorul apropiat pe care ei puteau să îl petreacă împreună", a dezvăluit o sursă pentru ziarul citat de Mediafax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod