Joan Rivers a murit la 81 de ani

Actriţa Joan Rivers s-a stins din viață la o săptămână după ce a suferit un stop cardiorespirator, în urma unei operaţii de rutină la gât, a anunțat joi site-ul TMZ.com.

Cu câteva ore înainte de deces, a fost mutată din secţia de terapie intesiva a spitalului din New York în care a fost internată într-un salon privat al aceleiaşi clinici, potrivit familiei acesteia, informează Reuters.

Am 81 de ani - şi aş putea muri în orice moment. Aş putea să mă prăbuşesc chiar aici şi voi veţi putea să spuneţi: «Am fost acolo!»Joan Rivers
Joan Rivers, în vârstă de 81 de ani, este "cazată confortabil" într-un salon privat al Mount Sinai Hospital din New York, a anunţat fiica actriţei, Melissa Rivers, înainte de deces.
Actriţa a fost conectată la aparatele de ventilaţie asistată după ce a suferit un stop cardiorespirator în timpul unei intervenţii la nivelul coardelor vocale, la clinica Yorkville Endoscopy din New York, pe 28 august.

"Mama a fost scoasă de la terapie intensivă şi mutată într-un salon privat", a anunţat Melissa Rivers, care a refuzat să ofere alte informaţii despre starea de sănătate a actriţei.

Presa americană relata la începutul acestei săptămâni ca Rivers se afla în comă indusă şi urma să fie trezită treptat.
Potrivit contactmusic.com, procedura de scoatere din coma indusă urma să aibă loc marţi, iar medicii au început deja evaluarea stării creierului vedetei, pentru a vedea cât de afectat este de stopul cardiorespirator suferit.

"Există o îngrijorare reală legată de faptul că regiunea din creier care controlează funcţiile motorii ar putea să fie afectată, ceea ce înseamnă că (Joan Rivers, n.r.) va rămâne fie în stare vegetativă, fie într-un cărucior cu rotile", a declarat o sursă apropiată familiei pentru NY Daily News.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod